Hoe U Uw Grafische Kaart Kunt Laten Werken

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Grafische Kaart Kunt Laten Werken
Hoe U Uw Grafische Kaart Kunt Laten Werken

Video: Hoe U Uw Grafische Kaart Kunt Laten Werken

Video: Hoe U Uw Grafische Kaart Kunt Laten Werken
Video: Werken met de kaart (Lightroom Classic) 2024, Mei
Anonim

Vaak zijn er problemen met componenten op een personal computer. Dergelijke problemen doen zich in de regel vaak voor bij de werking van een videokaart. Om deze situatie op te lossen, moet u de videokaart in het computersysteem testen.

Hoe u uw grafische kaart kunt laten werken
Hoe u uw grafische kaart kunt laten werken

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - het internet;
  • - het Everest-programma.

instructies:

Stap 1

Allereerst moet u alle parameters van de videokaart controleren. In de regel treden storingen vaak op bij afwezigheid van speciale software, namelijk stuurprogramma's. Klik twee keer met de linkermuisknop op de snelkoppeling "Deze Computer". Klik vervolgens met de rechtermuisknop en selecteer Eigenschappen in het contextmenu. U moet naar het tabblad "Apparatuur" gaan. Zoek daar de knop "Apparaatbeheer" en klik erop.

Stap 2

U krijgt een gedetailleerde lijst te zien van alle apparaten die op de computer zijn geïnstalleerd. Klik op het tabblad "Video Adapters" om alle informatie over uw videokaart te bekijken. Als er uitroeptekens staan in een item in dit menu, moet u naar de officiële website van de fabrikant van de videokaart gaan en de juiste stuurprogramma's downloaden om de computer correct te laten werken met deze videokaart.

Stap 3

Als alles in orde is, kun je de videokaart controleren door te testen met speciale software. Download het Everest-programma van de officiële website everest.ru. Installeer deze software vervolgens op een lokale schijf op uw computer. Probeer dergelijke programma's op de systeemschijf te installeren. Met deze software kunt u alle kenmerken van uw computer bekijken, evenals ingebouwde media en nog veel meer.

Stap 4

Werk zorgvuldig met dit programma. Bij onjuist gebruik kunnen het gehele besturingssysteem en onderdelen van de personal computer worden beschadigd. Zoek in de linkerhoek van het programma alle vermeldingen over de videokaart en bekijk de bijbehorende parameters, u kunt enkele kenmerken wijzigen, controleren met de parameters die op de officiële website of in uw instructies zijn geschreven. Met behulp van deze software kunt u veel fouten in het systeem, computeronderdelen, identificeren.

Aanbevolen: