Een Fotoflits Opslaan

Inhoudsopgave:

Een Fotoflits Opslaan
Een Fotoflits Opslaan

Video: Een Fotoflits Opslaan

Video: Een Fotoflits Opslaan
Video: 7 Tussentijds opslaan 2024, Mei
Anonim

Op internet kom je soms flash-foto's tegen die als echte meesterwerken kunnen worden beschouwd, maar je kunt ze niet opslaan volgens het gebruikelijke algoritme (rechts klikken en "Afbeelding opslaan"). Een Flash-film is immers geen gewoon beeld. Er is echter een uitweg uit deze situatie, het is voldoende om de Opera-browser op de computer te hebben.

Een fotoflits opslaan
Een fotoflits opslaan

Noodzakelijk

Opera-browser

instructies:

Stap 1

Start de Opera-internetbrowser en open de webpagina met de flash-afbeelding die u nodig hebt. Als je netwerkkanaal niet snel genoeg is, en er zijn veel "zware" objecten op de pagina, wacht dan tot het volledig is geladen, of in ieder geval tot de flash-afbeelding die je nodig hebt, is geladen. Volle belasting zal blijken uit het feit dat de animatie erop wordt afgespeeld zonder onderbrekingen en vastloopt.

Stap 2

Typ opera: cache in de adresbalk van uw browser. Hiermee krijgt u toegang tot de cache, d.w.z. de plaats waar de browser alle elementen opslaat waaruit deze of gene pagina bestaat: programmacode, afbeeldingen, audiobestanden, eigenlijk, flash-afbeeldingen, enz. Er wordt een nieuwe pagina geopend met bovenaan items om naar te zoeken bestanden van bepaalde typen (gif, mp4, mp3, css, enz.), maar onder hen is er geen swf, het formaat van flash-bestanden, dus we zullen een andere methode gebruiken.

Stap 3

Onderaan de pagina staan de sites die u recentelijk hebt bezocht. Zoek onder hen degene met de vereiste flash-afbeelding en klik op de knop "Voorbeeld", die zich rechts van de sitenaam bevindt. In het venster dat verschijnt, is er een lijst met bestanden die door de browser zijn geüpload om de site weer te geven. Zoek naar bestanden met het swf-formaat ertussen. In de regel hebben ze een naam die direct verband houdt met het onderwerp animatie. Als een flash-afbeelding bijvoorbeeld oproept om naar de site van het online spel "Monsters Against!" te gaan, dan zal de bestandsnaam iets aangeven van: monsters, monstrillo, versus, enz.

Stap 4

Nadat u het gewenste bestand hebt gevonden, klikt u erop met de linkermuisknop. Er wordt een nieuw venster geopend en het bestand wordt afgespeeld. Als dit niet de gewenste optie is, klikt u op de toetsencombinatie Alt + Links of drukt u op Backspace op uw toetsenbord om terug te keren naar de vorige pagina.

Stap 5

Om een flash-foto op te slaan, klikt u met de rechtermuisknop op de naam, selecteert u in het menu dat verschijnt "Opslaan via link als", specificeert u het pad om op te slaan en klikt u op "Opslaan".

Aanbevolen: