Hoe Alle Bijlagen In Outlook Op Te Slaan

Inhoudsopgave:

Hoe Alle Bijlagen In Outlook Op Te Slaan
Hoe Alle Bijlagen In Outlook Op Te Slaan

Video: Hoe Alle Bijlagen In Outlook Op Te Slaan

Video: Hoe Alle Bijlagen In Outlook Op Te Slaan
Video: Bijlagen in Outlook 2024, Mei
Anonim

Bijlagen zijn bestanden of items die aan een e-mailbericht worden toegevoegd. De Microsoft Outlook-mailclient biedt een speciaal algoritme voor het opslaan van bestanden die aan e-mails zijn toegevoegd.

Hoe alle bijlagen in Outlook op te slaan
Hoe alle bijlagen in Outlook op te slaan

instructies:

Stap 1

Ververs uw inboxlijst. Open en bekijk bijlagen voordat u ze opslaat. U kunt dit doen vanuit een geopend bericht door te dubbelklikken op de bijgevoegde bestanden. Als er meerdere berichten zijn, markeert u de berichten die u nodig heeft in de lijst met de muis, klikt u met de rechtermuisknop op de lijst en selecteert u de functie "Bijlagen bekijken". Als u bestanden in platte tekst of HTML-indeling wilt bekijken, gaat u naar het leesgebied van Microsoft Outlook, klikt u op de gewenste bijlage en wordt de inhoud ervan weergegeven in plaats van de berichttekst.

Stap 2

Bewaar alle bijlagen van het bericht op de harde schijf van uw computer. Om dit te doen, scrolt u een open brief naar beneden om de bijgevoegde bestanden weer te geven. Als het bericht een HTML- of platte tekstindeling heeft, gaat u naar het tabblad Bijlagen in het menu Acties en selecteert u Alle bijlagen opslaan. Om alle bestanden van uw e-mail in RTF-indeling op te slaan, gaat u naar het menu Bestand, selecteert u Bijlagen opslaan en klikt u op OK. Voordat u bijlagen opslaat, geeft u het pad naar de gewenste map op de harde schijf van uw computer op.

Stap 3

U kunt alle bijlagen of meerdere ervan selecteren om ze handmatig op te slaan. Om dit te doen, klikt u op de gewenste terwijl u de CTRL-toets ingedrukt houdt. Ga vervolgens naar het tabblad Bijlagen in het gedeelte Acties van het menu en klik op Opslaan als. Als u bijlagen één voor één wilt opslaan, klikt u met de rechtermuisknop op het bestand dat u nodig heeft in het leesgedeelte van Microsoft Outlook en selecteert u de opdracht "Opslaan als" in het menu dat verschijnt. Vergeet niet het juiste pad naar de map op te geven om de bestanden op te slaan.

Aanbevolen: