Hoe E-mail Outlook Express Op Te Slaan?

Inhoudsopgave:

Hoe E-mail Outlook Express Op Te Slaan?
Hoe E-mail Outlook Express Op Te Slaan?

Video: Hoe E-mail Outlook Express Op Te Slaan?

Video: Hoe E-mail Outlook Express Op Te Slaan?
Video: How To EXPORT OUTLOOK Emails To PC Laptop - Download -Save to .pst File-NEW for 2021 Exchange Server 2024, Mei
Anonim

Outlook Express is een e-mailclient. Dit programma zit standaard in Windows en stelt je in staat om met meerdere e-mailaccounts tegelijk te werken. Maar wat te doen bij het opnieuw installeren van het systeem om uw instellingen en letters van het programma te behouden?

Hoe e-mail Outlook Express op te slaan?
Hoe e-mail Outlook Express op te slaan?

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - Outlook Express-programma.

instructies:

Stap 1

Bepaal de versie van het programma om e-mail uit Outlook Express te kopiëren, verschillende versies kunnen verschillende paden en manieren hebben om berichten van de client op te slaan. U kunt de versie van de client voor het opslaan van Outlook-e-mailberichten als volgt achterhalen: start het programma, open het menu Help, selecteer het item Over programma, er wordt een venster geopend waarin de clientversie wordt aangegeven.

Stap 2

Sla e-mailberichten op vanuit Outlook Express 5.0 door naar de map met het geïnstalleerde programma (Program Files / Outlook Express) te gaan, zoek daar de map Tools en ga daarin naar de map via het volgende pad Options / Maintenance / Store Folder. In de winkelmap worden e-mailberichten opgeslagen. Als een dergelijke map niet wordt gevonden, volgt u de volgende stap.

Stap 3

Voer de opdracht "Zoeken" uit vanuit het hoofdmenu, selecteer "Bestanden en mappen" en voer in het veld "Naam" het volgende in: *.dbx. Bestanden met deze extensie zijn e-mailberichten. Klik met de rechtermuisknop op een willekeurig bestand, selecteer "Ga naar map", de geopende map bevat al uw e-mail, om e-mails op te slaan kopieert u de map naar de gewenste locatie op de schijf.

Stap 4

E-mail opslaan naar Outlook Express 6 en hoger. Open het programma, klik met de rechtermuisknop en selecteer "Eigenschappen", daar vind je het pad naar de map waar de e-mailgegevens zijn opgeslagen. Het kan bijvoorbeeld Inbox.dbx heten. Verplaats deze mappen naar de gewenste locatie op de schijf en kopieer ze na het opnieuw installeren van het systeem naar dezelfde map met de nieuw geïnstalleerde client, en uw brieven zullen beschikbaar zijn in het nieuwe besturingssysteem.

Stap 5

Voer de opdracht "Bestand" - "Exporteer berichten naar Outlook" uit in Outlook Express, selecteer alle mappen die u nodig hebt, ga dan naar Outlook, selecteer het menu "Bestand", de opdracht "Importeren en exporteren". Selecteer vervolgens het item "Exporteren naar bestand", vervolgens "Bestand persoonlijke mappen", selecteer de gewenste map, vink het vakje "Inclusief submappen" aan, specificeer het pad voor het opslaan van e-mailberichten en de naam van het archief. Het resulterende archief is uw opgeslagen e-mail van Outlook Express.

Aanbevolen: