Bijlagen Openen

Inhoudsopgave:

Bijlagen Openen
Bijlagen Openen

Video: Bijlagen Openen

Video: Bijlagen Openen
Video: bijlagen openen 2024, Mei
Anonim

Bijgevoegde bestanden in e-mails laten toe om de inhoud van het bericht niet in geschreven vorm te vertalen, maar om de geadresseerde zelf te laten zien wat de afzender wil laten zien. Soms kunnen bijlagen echter niet worden geopend. Hier kunnen verschillende redenen voor zijn.

Bijlagen openen
Bijlagen openen

instructies:

Stap 1

Het eerste dat u nodig hebt om bijlagen te openen, is een programma dat op uw computer is geïnstalleerd en waarmee u bestanden met de juiste extensies kunt bekijken. Dergelijke veelvoorkomende bestanden van de MS Office 2010-versie worden bijvoorbeeld standaard opgeslagen in een indeling die niet leesbaar is voor oudere versies van Office-programma's. Overweeg bij het doorsturen van een bestand dat is gemaakt in een zeer gespecialiseerd programma of de ontvanger de bijlage kan openen. Het is beter om gemeenschappelijke formaten te gebruiken voor verzending. Of zorg ervoor dat hetzelfde programma is geïnstalleerd op zijn computer die u gebruikt.

Stap 2

Bij sommige moderne online e-mailservices, zoals Gmail, kunt u bijlagen openen zonder ze naar de harde schijf van uw computer te downloaden. Zo kunt u de bijgevoegde bestanden bekijken, zelfs als u de bijbehorende programma's niet hebt geïnstalleerd. Toegegeven, de lijst met ondersteunde formaten voor online weergave is niet zo breed. Kort gezegd zijn dit afbeeldingen, MS Office-documenten en Adobe PDF-bestanden. Een serieus voordeel van het gebruik van deze service is echter de mogelijkheid om online met kantoordocumenten te werken, correcties aan te brengen, ze te bewerken, enz.

Stap 3

Als u wordt geconfronteerd met het probleem van het openen van bijlagen in e-mails via e-mailclients, bijvoorbeeld MS Outlook, controleer dan de beveiligingsinstellingen van het programma. Ook moeten de beveiligingsinstellingen worden gecontroleerd in andere programma's die u gebruikt. Aangezien bijgevoegde bestanden virussen kunnen bevatten, is het raadzaam deze te scannen met een antivirusprogramma terwijl ze naar een computer worden gedownload. Meestal doen antivirusprogramma's dit standaard. Het is mogelijk dat als u de bijlagen niet kunt openen, deze zijn geblokkeerd om veiligheidsredenen en om uw gegevens te bewaren.

Aanbevolen: