Hoe Foto's Van Instagram Op Te Slaan

Inhoudsopgave:

Hoe Foto's Van Instagram Op Te Slaan
Hoe Foto's Van Instagram Op Te Slaan

Video: Hoe Foto's Van Instagram Op Te Slaan

Video: Hoe Foto's Van Instagram Op Te Slaan
Video: Hoe foto's en video's van Instagram downloaden naar je smartphone? 2024, April
Anonim

Instagram is een service voor het delen van foto's die enorm populair is bij gebruikers van sociale media. Met de service kun je foto's die op Instagram zijn gepost niet rechtstreeks opslaan, maar deze beperkingen zijn gemakkelijk te omzeilen.

Hoe foto's van Instagram op te slaan
Hoe foto's van Instagram op te slaan

instructies:

Stap 1

Om je eigen foto's in hoge kwaliteit op te slaan, open je de Instagram-app op je smartphone en selecteer je het profielpictogram. Open je profielinstellingen. Selecteer in het instellingenvenster het gedeelte Opslaan in bibliotheek en stel de optie AAN in naast Originele foto's. De originele versies van uw afbeeldingen worden op de camera opgeslagen.

Stap 2

Om alle foto's van je profiel op te slaan, kun je de officiële Instaport.me-service gebruiken. Het enige dat u nodig hebt, is u in het systeem te registreren met behulp van de optie Aanmelden met Instagram. Kies welke foto's je wilt downloaden. De service ondersteunt het bulksgewijs downloaden van foto's uit uw profiel met één klik, maar u kunt ook frames exporteren die met een bepaald tijdsinterval zijn gemaakt. Sorteren op hashtags is mogelijk. Alle foto's worden gedownload in.zip-archiefformaat.

Stap 3

Gebruik de online service Instagrabbr.com om de foto's van anderen op te slaan. Met zijn hulp slaat u alle openbaar beschikbare foto's op zonder registratie. Om snapshots op te slaan, hoeft u alleen de gebruikersnaam te weten, die moet worden ingevoerd in het zoekveld.

Stap 4

Het is ook mogelijk om een foto van elke Instagram-gebruiker op te slaan met behulp van de broncode van de webpagina. Open het openbare profiel van de gebruiker en open de foto die u wilt downloaden. Open daarna de paginacode in uw browser en zoek de directe link naar de.jpg-afbeelding. Kopieer de link naar de adresbalk, druk op Enter en sla de afbeelding op uw computer op.

Stap 5

U kunt kant-en-klare software gebruiken om foto's op de iPhone op te slaan. IOS-gebruikers kunnen de InstaBAM-app installeren om fotodownloads te bekijken, die kunnen worden gedownload van iTunes. Als u de eigenaar bent van een Android-smartphone, worden de foto's automatisch opgeslagen op de geheugenkaart van de telefoon. Open gewoon je galerij of bestandsbeheer en zoek de Instagram-map.

Aanbevolen: