Hoe Naar Een Bestand Te Linken

Inhoudsopgave:

Hoe Naar Een Bestand Te Linken
Hoe Naar Een Bestand Te Linken

Video: Hoe Naar Een Bestand Te Linken

Video: Hoe Naar Een Bestand Te Linken
Video: Hoe GPX-bestanden op Google Chrome te bekijken 2023, Maart
Anonim

Het is niet altijd mogelijk om een bestand per post te verzenden, en de redenen kunnen verschillen - een lage snelheid van de internetverbinding, een mobiele telefoon of beperkingen op de mailserver. In dergelijke gevallen is het handig om een eenvoudige link naar het bestand te sturen.

Hoe naar een bestand te linken
Hoe naar een bestand te linken

instructies:

Stap 1

Om het bestand te krijgen, moet u een link hebben, deze moet op internet worden geplaatst. Hiervoor zijn er speciale diensten voor het opslaan van bestanden. Sommige kunnen bestanden van beperkte grootte accepteren en andere laten zeer grote bestanden toe. Om grote bestanden te uploaden, moet u zich in de regel registreren bij een van dergelijke services zoals Mail.ru of Yandex. Met een account op een van hen krijg je de mogelijkheid om bestanden te downloaden en voldoende lang op te slaan. Om een bestand te uploaden naar een van bovenstaande diensten, doorloop je de registratieprocedure of gebruik je een bestaand account. Verder kunt u in de sectie "Bestanden Mail.ru" of "Yandex-mensen" het gewenste bestand uit de inhoud van uw computer selecteren, het downloaden en een unieke link naar het bestand krijgen.

Stap 2

Als u het bestand niet langdurig hoeft te bewaren en het bestand zelf klein is, zonder registratie en onnodige rompslomp, kunt u een link naar het bestand krijgen door het te uploaden naar een van de speciale services, zoals www.zalil.ru, www.tempfile.ru, www.webfile.ru en vele anderen. Selecteer gewoon een bestand op uw computer, klik op de knop "Uploaden" en uw bestand wordt geüpload naar de opslag en u ontvangt een link.

Populair per onderwerp