Hoe Maak Je Een Knipperende Avatar

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Knipperende Avatar
Hoe Maak Je Een Knipperende Avatar

Video: Hoe Maak Je Een Knipperende Avatar

Video: Hoe Maak Je Een Knipperende Avatar
Video: How to make dragon claws out of paper/ Origami dragon claws 2024, Mei
Anonim

Een avatar is een kleine afbeelding die wordt gebruikt als een grafisch onderdeel van een profiel op een thematisch forum, sociale netwerksite, enz. De avatar kan worden gekopieerd van een speciale site of door uzelf worden gemaakt met behulp van een grafische editor.

Hoe maak je een knipperende avatar
Hoe maak je een knipperende avatar

Noodzakelijk

  • - software Adobe Photoshop;
  • - een afbeelding voor een avatar.

instructies:

Stap 1

Elke afbeelding, foto, enz. kan worden gebruikt als afbeelding voor een avatar. In eerste instantie kunt u elk grafisch bestand gebruiken dat van internet is gekopieerd, daarna kunt u proberen het op uw portret te herhalen. Voordat u aan de knipperende avatar begint, moet u Adobe Photoshop op uw computer installeren.

Stap 2

Open het programma en dubbelklik op een leeg programmaveld of druk op Ctrl + O om de afbeelding te openen.

Stap 3

Maak een duplicaat van de hoofdlaag, die is gemaakt toen de afbeelding in het programma werd geladen. Klik met de rechtermuisknop op de laag in het deelvenster Lagen en selecteer Laag dupliceren of druk op Ctrl + J.

Stap 4

Verander de kleurniveaus in de onderste laag. Klik in het bovenste menu "Afbeelding" en selecteer "Niveaus" (sneltoets Ctrl + L). Verplaats in het geopende venster de middelste schuifregelaar naar een waarde van 2, 35.

Stap 5

De bovenste laag (nieuw gemaakt) moet ook een niveauwijziging toepassen. Druk op de sneltoets Ctrl + L. Verplaats in het geopende venster de schuifregelaar naar de waarde 0, 40.

Stap 6

Klik nu op het bovenste menu van het venster en open vervolgens het deelvenster Animatie. Laat in het lagenpaneel alleen de onderste laag zichtbaar, klik hiervoor op de oogafbeelding tegenover de bovenste laag - deze wordt onzichtbaar.

Stap 7

Dupliceer de afbeelding in het animatievenster door op de knop Dupliceren te klikken. Schakel de zichtbaarheid van de bovenste laag in en maak de onderste laag onzichtbaar door op de oogafbeelding tegenover de overeenkomstige lagen te klikken.

Stap 8

Activeer in het animatievenster de optie Altijd lus en klik op de knop Afspelen. Als u de framesnelheid wilt verlagen of verhogen, past u deze waarde in hetzelfde venster aan.

Stap 9

Om de resulterende avatar op te slaan, klikt u op het menu "Bestand" en selecteert u "Opslaan voor web en apparaten …". Selecteer in het geopende venster het afbeeldingsformaat.gif"

Aanbevolen: