Een Knipperende Envelop Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Knipperende Envelop Verwijderen
Een Knipperende Envelop Verwijderen

Video: Een Knipperende Envelop Verwijderen

Video: Een Knipperende Envelop Verwijderen
Video: How to Remove Car Emblems 2024, April
Anonim

Een knipperende envelop op het telefoonscherm (mobiel of vast) is een indicatie van een nieuw bericht of een oproep. Je kunt er op verschillende manieren vanaf komen. Soms verschijnt het zelfs wanneer alle berichten op de telefoon zijn verwijderd.

Een knipperende envelop verwijderen
Een knipperende envelop verwijderen

Noodzakelijk

telefoon

instructies:

Stap 1

Ga naar het Berichten-menu van je telefoon om de knipperende envelop te verwijderen. Vaak ontstaat dit probleem door de opgeslagen oude berichten op de simkaart, waarna de witte envelop onderin het scherm constant knippert. Selecteer vervolgens "Functies", ga naar "Berichten op Sim". Bekijk alle berichten, verwijder overbodige berichten en kopieer de benodigde berichten naar het telefoongeheugen. Controleer uw telefoon op een knipperende envelop.

Stap 2

Zorg ervoor dat het geheugen van uw telefoon niet vol is. Soms kan een knipperende envelop op het scherm aangeven dat er een nieuw bericht is ontvangen, maar dat het vanwege gebrek aan vrije ruimte niet kan worden opgeslagen. Ga naar de berichtinstellingen van je telefoon, stel de optie in om berichten op de geheugenkaart op te slaan.

Stap 3

Ga dan naar "Berichten" - "Inbox", verwijder overbodige. Om alle SMS-berichten tegelijkertijd te verwijderen, gaat u naar het item "Opties", het item "Markeren / demarkeren", selecteert u het commando "Alles markeren". Selecteer vervolgens "Functies" - "Verwijderen", klik op "Ja". Start je telefoon opnieuw op.

Stap 4

Verwijder de knipperende envelop van je Nokia 5530 XpressMusic-telefoon. Als een envelop in de rechterbovenhoek knippert, verschijnt het bericht SIM-geheugen vol op het scherm, maar de SIM-kaart bevat geen SMS-berichten, dit kan komen doordat u een oude SIM-kaart in de nieuwe telefoon hebt geplaatst, en het nieuwe apparaat ziet mogelijk niet de oude sms-ok.

Stap 5

Plaats daarom de kaart in uw oude telefoon, verwijder alle berichten op de simkaart om de envelop van het telefoonscherm te verwijderen. Het kan ook een e-mailmelding zijn. Om ze uit te schakelen, gaat u naar de e-mailinstellingen op uw telefoon en schakelt u het item "Melding" uit.

Stap 6

Haal de knipperende envelop uit uw bureautelefoon. Het kan wijzen op een nieuwe gebeurtenis, zoals een gemiste oproep. Controleer uw berichtenmap evenals uw oproeplog, voicemail en antwoordapparaat, het knipperende licht zal van het scherm verdwijnen.

Aanbevolen: