Hoe Maak Je Een Inscriptie Op Een Avatar

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Inscriptie Op Een Avatar
Hoe Maak Je Een Inscriptie Op Een Avatar

Video: Hoe Maak Je Een Inscriptie Op Een Avatar

Video: Hoe Maak Je Een Inscriptie Op Een Avatar
Video: Hoe maak je een papieren Ninja Ster (Shuriken) - Origami 2024, Mei
Anonim

De gebruiker kan zijn avatar ontwerpen zoals hij dat het beste vindt. Het kan niet alleen een afbeelding, foto zijn, maar ook tekst of tekst gecombineerd met een afbeelding. Om een inscriptie op de avatar te maken, moet u een grafische editor gebruiken.

Hoe maak je een inscriptie op een avatar
Hoe maak je een inscriptie op een avatar

instructies:

Stap 1

Start een grafisch programma zoals Adobe Photoshop (hoewel elke toepassing met een teksttool ook zal werken). Open een afbeelding die als avatar wordt gebruikt. Verklein of vergroot indien nodig het formaat van de afbeelding.

Stap 2

Onthoud dat alle sites een maximale grootte hebben voor de geüploade afbeelding. Het is beter om de hoogte en breedte van de avatar helemaal aan het begin aan te passen, en niet wanneer de tekst al is ingevoerd, anders kunnen de letters er wazig en onduidelijk uitzien. Om de gewenste beeldverhouding voor de afbeelding in te stellen, gebruikt u de opdracht Afbeeldingsgrootte in het menu Afbeelding.

Stap 3

Er wordt een nieuw dialoogvenster geopend, stel de juiste waarden in de vereiste velden in. U kunt de hoogte afzonderlijk, afzonderlijk aanpassen - de breedte van de afbeelding, of een markering plaatsen in het veld "Proporties behouden". Dan hoeft u slechts voor één parameter een waarde in te voeren, de tweede verandert automatisch.

Stap 4

Vervolgens kunt u beginnen met het invoeren van tekst. Selecteer het gereedschap Horizontale tekst in het paneel. Het ziet eruit als een knop met de Latijnse letter "T". Of gebruik de sneltoets - ook de Latijnse "T". De cursor verandert van uiterlijk.

Stap 5

Plaats het waar u begint met het invoeren van tekst op de afbeelding. Plaats uw sticker. Voeg indien nodig verschillende effecten toe, wijzig de laagstijl, de lettergrootte, hun kleur of kies een nieuw lettertype.

Stap 6

Om de tekst in een cirkel te plaatsen of anderszins te vervormen, klikt u op de knop in de vorm van de letter "T" boven de gebogen lijn. Er wordt een nieuw venster geopend, selecteer er een warp-stijl in en pas de positie van de tekst aan met de schuifregelaars.

Stap 7

Nadat de tekst is ingevoerd, klikt u met de rechtermuisknop op de laag met het bijschrift en selecteert u het commando "Rasterize Text", voegt u alle lagen samen en slaat u de afbeelding op. Upload het naar de site met behulp van het juiste formulier.

Aanbevolen: