Hoe Maak Je Een Knipperende Foto

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Knipperende Foto
Hoe Maak Je Een Knipperende Foto

Video: Hoe Maak Je Een Knipperende Foto

Video: Hoe Maak Je Een Knipperende Foto
Video: Perfecte foto's maken doe je met deze tips en tricks! - Magnetic Online e-Workshop (21 april 2020) 2024, April
Anonim

Knipperende avatars zijn alomtegenwoordig op verschillende forums en veroorzaken bij sommige gebruikers zoiets als afgunst. Hoe komen mensen uit deze situatie? Sommigen gaan, om iets te vinden dat bij hun aard past, rechtstreeks naar de zoekmachine, en de meer gevorderden openen Adobe Photoshop en maken zelf zo'n avatar.

Hoe maak je een knipperende foto
Hoe maak je een knipperende foto

Noodzakelijk

Russified versie van Adobe Photoshop

instructies:

Stap 1

Start het programma en open de afbeelding die u wilt laten knipperen: klik op het menu-item "Bestand" en vervolgens op "Open", selecteer de afbeelding en klik op "Openen".

Stap 2

Maak eerst een laag van de achtergrond: in het deelvenster "Lagen" (als het er niet is, druk dan op F7), dubbelklik op de achtergrondlaag en klik onmiddellijk op "OK" in het venster dat verschijnt.

Stap 3

Klik op Venster> Animatie. Er verschijnt een nieuw paneel onderaan het programma. Het eerste frame erop is de afbeelding die u hebt geopend. Onderaan het frame wordt de tijd aangegeven dat het op het scherm zal zijn, klik erop en stel 0, 1 sec in.

Stap 4

Klik op de knop "Geselecteerde frames maken", die zich onderaan het animatiepaneel bevindt. Zoek in het deelvenster Lagen het veld "Dekking" (het staat in de rechterbovenhoek van het venster) en stel het in op 0%. Houd de Ctrl-toets ingedrukt en selecteer beide frames. Klik op de knop "Tweens maken" in de vorm van een ketting van vier cirkelvormige schakels, die grenst aan de "Geselecteerde frames maken". Stel in het venster dat verschijnt bijvoorbeeld 12 frames in het veld in. Deze waarde heeft invloed op de snelheid waarmee het beeld flikkert.

Stap 5

Zoals je kunt zien, verschenen er nog 12 frames in het animatiepaneel, die zich tussen de twee originele bevonden. Klik op de knop Afspelen om ervoor te zorgen dat de afbeelding vervaagt.

Stap 6

Maak nu een animatie van het uiterlijk, d.w.z. de tweede fase van het beeld knippert. Maak nog een frame en stel de dekking in op 100%. Selecteer frame 14 en 15, klik op Geselecteerde frames maken en klik meteen op OK. Klik op Afspelen en zorg ervoor dat de knipperende animatie klaar is.

Stap 7

Om het resultaat op te slaan, drukt u op Alt + Shift + Ctrl + S, stelt u "Permanent" in het veld "weergaveopties" in en klikt u op "Opslaan". Geef in het volgende venster het pad voor de animatieafbeelding op en klik opnieuw op "Opslaan".

Aanbevolen: