Invoegtoepassingen Voor Internet Explorer Inschakelen

Inhoudsopgave:

Invoegtoepassingen Voor Internet Explorer Inschakelen
Invoegtoepassingen Voor Internet Explorer Inschakelen

Video: Invoegtoepassingen Voor Internet Explorer Inschakelen

Video: Invoegtoepassingen Voor Internet Explorer Inschakelen
Video: Internet Explorer veilig instellen 2024, Mei
Anonim

Add-ons voegen extra functies toe aan de browser - werkbalken, blokkerende reclamebanners, geanimeerde muis, enz. Ze kunnen als extra opties worden in- en uitgeschakeld.

Invoegtoepassingen voor Internet Explorer inschakelen
Invoegtoepassingen voor Internet Explorer inschakelen

instructies:

Stap 1

Sommige add-ons zijn mogelijk al op uw computer geïnstalleerd zonder uw medeweten. Dit kan het geval zijn als de invoegtoepassing deel uitmaakt van een ander programma dat u eerder hebt geïnstalleerd. Sommige add-ons kunnen samen met het Windows-besturingssysteem worden geïnstalleerd.

Stap 2

De nieuwste en meest gebruikte versies van Internet Explorer 7 en 8. Om add-ons in Internet Explorer 7 in te schakelen, start u de browser door te dubbelklikken op de snelkoppeling op uw bureaublad. Of klik op de knop "Start" en selecteer Internet Explorer in de algemene lijst. Klik in het bovenste menu op de knop 'Extra', selecteer in de vervolgkeuzelijst 'Invoegtoepassingen beheren' en klik op 'Invoegtoepassingen in- of uitschakelen'.

Stap 3

Klik in de knoppenbalk aan de linkerkant in het veld "Weergave" op de pijl en selecteer "Add-ons gebruikt door Internet Explorer" om alle add-ons te tonen.

Stap 4

Selecteer de invoegtoepassing of invoegtoepassingsgroep die u wilt inschakelen. Het onderste veld toont de naam van de add-on (plug-in), versie, bestandsdatum, digitale handtekening (niet allemaal). U wordt ook gevraagd om naar de invoegtoepassing te zoeken met behulp van de standaardzoekmachine.

Stap 5

In het onderste veld, rechtsonder, ziet u de knop "Inschakelen", klik om de add-on in te schakelen. U kunt ook met de rechtermuisknop op de gewenste invoegtoepassing klikken en "Inschakelen" selecteren. Klik vervolgens op de knop "OK".

Stap 6

In Internet Explorer 8. Selecteer in het bovenste menu de knop "Extra" en vervolgens het item "Add-ons". Klik in de knoppenbalk aan de linkerkant in het veld "Weergave" op de pijl en selecteer "Alle add-ons".

Stap 7

Selecteer de invoegtoepassing of groep invoegtoepassingen die u wilt opnemen. Klik op de knop "Inschakelen" in het onderste veld of klik met de rechtermuisknop op het item "Inschakelen". Herhaal deze stap voor elke invoegtoepassing die u wilt opnemen. De status van de invoegtoepassing verandert in geschikt. Klik vervolgens op de knop Sluiten.

Aanbevolen: