Hoe Alle Gebruikers Van Een Computer Te Identificeren

Inhoudsopgave:

Hoe Alle Gebruikers Van Een Computer Te Identificeren
Hoe Alle Gebruikers Van Een Computer Te Identificeren
Anonim

Het splitsen van werk voor meerdere gebruikers is eenvoudig te implementeren in het Windows-besturingssysteem. Zo kunnen verschillende mensen beurtelings op dezelfde pc werken, hun eigen bureaublad, geïnstalleerde programma's en persoonlijke ruimte voor documenten hebben.

Hoe alle gebruikers van een computer te identificeren
Hoe alle gebruikers van een computer te identificeren

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - beheerdersrechten.

instructies:

Stap 1

Klik op de knop "Start" onderaan het bureaublad en selecteer "Configuratiescherm" in het menu. Het Configuratiescherm bevat alle informatie en instellingen voor uw computer, inclusief het gedeelte over het configureren van gebruikersbeleid. U kunt ook op de snelkoppeling "Deze computer" klikken en het tabblad "Configuratiescherm" selecteren.

Stap 2

Ga naar de sectie "Gebruikersaccounts en systeembeveiliging" door erop te klikken met de linkermuisknop. Klik op het opschrift "Gebruikersaccounts", en het besturingssysteem toont alle gebruikers van deze computer. Het is ook vermeldenswaard dat er situaties zijn waarin dit label niet aanwezig is. Om het in de linkerbovenhoek te laten verschijnen, klikt u op de knop "Overschakelen naar klassieke weergave".

Stap 3

Bewerkingen zijn beschikbaar voor elke gebruiker: de naam wijzigen, de afbeelding wijzigen, het accounttype wijzigen, de accountbeheerinstellingen wijzigen, het wachtwoord instellen of verwijderen. U kunt al deze bewerkingen op gebruikers uitvoeren als u beheerdersrechten voor deze computer hebt. Zorg ervoor dat u een wachtwoord aanmaakt om te voorkomen dat derden in het systeem inbreken.

Stap 4

U kunt de lijst met geregistreerde gebruikers ook bekijken door naar de map Gebruikers te gaan op schijf C. De persoonlijke mappen van gebruikers bevinden zich op deze plaats, maar om gebruikersmappen te openen, moet u beheerdersrechten hebben.

Stap 5

Deze scheiding van gebruikers en persoonlijke ruimte helpt meerdere mensen op dezelfde computer te werken en elkaar niet te hinderen. Verplichte aanwezigheid van beheerdersrechten beperkt ongeoorloofde wijzigingen aan gebruikersinstellingen en beschermt zijn persoonlijke gegevens. U kunt op elk moment nieuwe accounts toevoegen of oude wijzigen.

Aanbevolen: