Hoe De Berichtgeschiedenis In Icq . Te Bekijken

Inhoudsopgave:

Hoe De Berichtgeschiedenis In Icq . Te Bekijken
Hoe De Berichtgeschiedenis In Icq . Te Bekijken

Video: Hoe De Berichtgeschiedenis In Icq . Te Bekijken

Video: Hoe De Berichtgeschiedenis In Icq . Te Bekijken
Video: ICQ 2001b 2002a 2024, Mei
Anonim

Een paar eeuwen geleden stuurden ze, om belangrijk nieuws te delen, boden te paard, schreven lange brieven op slecht papier en werden gekweld door het onbekende of het bericht de geadresseerde had bereikt. Moderne communicatiemiddelen maken het mogelijk om berichten zeer snel over te dragen. En misschien wel de meest populaire daarvan is ICQ - het ICQ instant messaging-programma. Met zijn hulp kunt u tekstberichten, afbeeldingen en muziek verzenden. Maar wat als u een paar dagen geleden belangrijke informatie heeft ontvangen, maar deze nu pas nodig heeft? De uitweg is eenvoudig - kijk naar de berichtgeschiedenis.

Hoe de berichtgeschiedenis in icq. te bekijken
Hoe de berichtgeschiedenis in icq. te bekijken

instructies:

Stap 1

Download het programma. Rechts verschijnt een venster met uw contacten. Zo niet, klik dan met de rechtermuisknop op het ICQ-pictogram in de taakbalk in de rechterbenedenhoek van het scherm, zodat u uw contactenlijst kunt openen.

Stap 2

Zoek de bijnaam van de persoon wiens chatgeschiedenis je nodig hebt in de lijst en klik op deze naam.

Stap 3

De derde stap - klik met de rechtermuisknop op de naam van de persoon die u nodig hebt, er verschijnt een venster met opties voor verdere acties. Selecteer "Berichtengeschiedenis" zonder de muisknop los te laten.

Stap 4

In het dialoogvenster dat wordt geopend, kunt u de geschiedenis van berichten met uw vrienden bekijken. Alle contacten worden in de linkerkolom weergegeven en uw correspondentie met de benodigde persoon wordt weergegeven in het centrale deel van het venster. Met behulp van de schuifbalk of het muiswiel kunt u het van begin tot eind bekijken. Als u snel iets specifieks moet vinden in deze correspondentie, is er een zoekfunctie in de rechterbovenhoek van het venster - voer het gewenste woord in en bekijk het resultaat. Hier kunt u ook uw correspondentie met andere gebruikers bekijken - u hoeft alleen maar op de naam van de contactpersoon te klikken.

Stap 5

De tweede manier om de berichtgeschiedenis te bekijken, lijkt een beetje op de vorige. In het contactenvenster boven de geopende lijst is er een knop "Geschiedenis" in de vorm van een hoofdletter N. Nadat u het gewenste contact hebt gemarkeerd, klikt u op de knop "Geschiedenis". Er wordt een venster geopend, zoals in het vorige geval, waar u uw berichten aan elkaar opnieuw kunt lezen.

Aanbevolen: