Hoe Het Beheerderswachtwoord Te Bekijken

Inhoudsopgave:

Hoe Het Beheerderswachtwoord Te Bekijken
Hoe Het Beheerderswachtwoord Te Bekijken

Video: Hoe Het Beheerderswachtwoord Te Bekijken

Video: How to show Wi-Fi Password using your Phone | NETVN 2022, December
Anonim

Als je een probleem hebt met het vragen om een ​​beheerderswachtwoord bij het installeren van drivers of programma's, het instellen van hardware, het verwijderen van programma's en systeembestanden, dan heb je niet genoeg toegangsrechten. Het is nutteloos om het wachtwoord te raden - het kan jaren duren. In de Windows 7-besturingssysteem is het beheerdersaccount niet actief, maar het kan worden gestart vanuit de veilige modus.

Hoe het beheerderswachtwoord te bekijken
Hoe het beheerderswachtwoord te bekijken

Het is nodig

toegang tot de computer

instructies:

Stap 1

Start je computer opnieuw op. Wanneer het systeem opstart, drukt u meerdere keren op F8 op het toetsenbord om het juiste moment vast te leggen. Zo roept u op het scherm een ​​lijst met opties op voor het laden van het besturingssysteem. Selecteer het gedeelte "Veilige modus" en druk op enter om uw keuze te bevestigen. Het opstarten van het systeem duurt in deze modus iets langer dan normaal - dit is normaal. Wacht tot het systeem alle bestanden heeft gedownload. Houd er rekening mee dat in de veilige modus alle automatisch startende programma's volledig zijn uitgeschakeld.

Stap 2

Er verschijnt een welkomstvenster met pictogrammen voor computergebruikers. Zoek het beheerdersaccount en klik erop. Als niemand voor u een wachtwoord voor de beheerder heeft ingesteld, wordt de aanmelding automatisch uitgevoerd. Er kunnen ook verschillende pc-accounts op het scherm staan. U moet het account kiezen dat beheerdersrechten heeft. Als je er niet doorheen kunt komen, ga dan door een andere ingang.

Stap 3

Ga naar het gedeelte "Gebruikersaccounts" en wijzig de instellingen voor uw account. Stel jezelf beheerdersrechten in en stel tegelijkertijd een wachtwoord in voor dit account. Stuur uw computer om opnieuw op te starten. Zodra de computer opnieuw opstart, heeft u toegang tot de acties van de beheerder van de personal computer. Tegelijkertijd kunt u andere records beperken, nieuwe accounts maken en bestaande bewerken.

Stap 4

Nu kunt u alle acties in het systeem onder uw account uitvoeren en zal het vervelende wachtwoordverzoek niet verschijnen. Schakel Gebruikersaccountbeheer en Beveiligingscentrum-waarschuwingen ook uit, en niets anders zal u afleiden van uw computer.

Populair per onderwerp