Hoe U Uw Downloadsnelheid Kunt Verhogen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Downloadsnelheid Kunt Verhogen
Hoe U Uw Downloadsnelheid Kunt Verhogen

Video: Hoe U Uw Downloadsnelheid Kunt Verhogen

Video: Hoe U Uw Downloadsnelheid Kunt Verhogen
Video: Hoe kan je internetsnelheid verbeteren? Tutorial 2024, April
Anonim

De toename van de opstarttijd is te wijten aan veel programma's (vaak volledig onnodig) bij het opstarten, virusactiviteit en onjuiste systeeminstellingen.

Hoe u uw downloadsnelheid kunt verhogen
Hoe u uw downloadsnelheid kunt verhogen

instructies:

Stap 1

Controleer uw computer op virussen. Dit is een van de meest voorkomende problemen die resulteert in zeer lange laadtijden. Virussen zijn tenslotte dezelfde programma's en het duurt een bepaalde tijd voordat ze worden uitgevoerd. Werk de antivirusdatabase bij voordat u gaat scannen. Voer een volledige systeemscan uit en verwijder alle gevonden virusbestanden. Start uw systeem opnieuw op.

Stap 2

Controleer de programma's die je hebt bij het opstarten. Je hebt er waarschijnlijk niet veel van nodig. Klik op Start - Uitvoeren. Schrijf op de regel om de opdracht in te voeren msconfig. Voer het programma uit. Op het tabblad "opstarten" markeren de selectievakjes de programma's die starten wanneer het systeem opstart. Ongebruikt uitschakelen. Start je computer opnieuw op. De volgende keer dat u opstart, zal het systeem u op de hoogte stellen van de wijzigingen in het opstarten. Vink het selectievakje "Deze waarschuwing niet meer weergeven" aan. Als later plotseling blijkt dat je het benodigde programma hebt uitgeschakeld bij het opstarten, voer je msconfig opnieuw uit en vink je het vakje naast het gewenste programma aan.

Stap 3

Controleer de opstartinstellingen van uw systeem. Deze computer - Eigenschappen - Downloaden en herstellen. Heeft u meerdere systemen, dan wacht het systeem standaard een selectie van dertig seconden. U kunt deze tijd verkorten tot drie tot vijf seconden.

Aanbevolen: