Hoe De Downloadsnelheid Van Bestanden Te Verhogen

Inhoudsopgave:

Hoe De Downloadsnelheid Van Bestanden Te Verhogen
Hoe De Downloadsnelheid Van Bestanden Te Verhogen

Video: Hoe De Downloadsnelheid Van Bestanden Te Verhogen

Video: Hoe De Downloadsnelheid Van Bestanden Te Verhogen
Video: Voedingsverhoudingen tarwe-starter: wat wordt beïnvloed, hoe berekent u {HOE DE starterculturen?} 2024, Mei
Anonim

Er zijn verschillende manieren om uw downloadsnelheid op internet te verhogen. Om de snelst mogelijke download van bestanden te bereiken, moet u enkele technische aanbevelingen opvolgen.

het internet
het internet

instructies:

Stap 1

Allereerst moet in gedachten worden gehouden dat een programma met de naam a la "Internet speed raise.exe" ter grootte van enkele kilobytes nooit problemen zal oplossen, maar integendeel zal creëren. Feit is dat in de meeste gevallen een virus onder zo'n bestand verborgen zit, en deze bestanden bevinden zich in de regel op gratis sites. Gelukkig zal de antivirus vrijwel zeker niet toestaan dat dergelijke "applicaties" het systeem binnenkomen (blokkeren), er is geen programma dat "het internet versnelt" in twee klikken. Dit is ofwel een fraude (om gebruikers te smeken om een sms-code) of een virus.

Stap 2

Om op maximale snelheid te kunnen pompen, moet je weten welke snelheid je hebt volgens het tariefplan. Controleer dan of de in het tariefplan aangegeven snelheid overeenkomt met de werkelijke verbindingssnelheid? Dit is vrij eenvoudig te doen. U moet uw verbinding controleren via een online test (als u bijvoorbeeld volledig overtuigd bent (als u screenshots wilt maken), kunt u contact opnemen met de technische ondersteuning van uw provider of het forum (in de sectie technische ondersteuning).

Stap 3

Door de downloadmethode is de snelheid vaak lager dan de aangegeven snelheid. Dit betreft de downloadmanager. Als je de "standaard" gebruikt, vooral van Internet Explorer, dan zijn problemen met snelheid, pauzes in races, gebrek aan basisfuncties niet verrassend, omdat de manager ze gewoon niet heeft en natuurlijk, voor normaal laden, moet je vinden een alternatief ervoor. Een van de meest veelzijdige opties is Download Master, terwijl DownThemAll geschikt is voor Mozilla Firefox en Google Chrome-browsers.

Stap 4

De snelheid is niet altijd afhankelijk van je verbinding, ook al worden alle technische aanbevelingen opgevolgd. Feit is dat de meeste netwerken voor het delen van bestanden (bijvoorbeeld torrent, dc++, emule, enz.) geen standaardsnelheden hebben en dat de downloadsnelheid daar afhankelijk is van de instellingen van het gebruikersprogramma van waaruit u informatie downloadt.

Stap 5

Als de snelheid op een normale site laag is, wordt dit hoogstwaarschijnlijk veroorzaakt door het feit dat de server overbelast is of dat de site technische werkzaamheden ondergaat. In de regel zal het na een tijdje mogelijk zijn om op normale snelheid te downloaden.

Aanbevolen: