Hoe De Downloadsnelheid Voor Opera Te Verhogen

Inhoudsopgave:

Hoe De Downloadsnelheid Voor Opera Te Verhogen
Hoe De Downloadsnelheid Voor Opera Te Verhogen

Video: Hoe De Downloadsnelheid Voor Opera Te Verhogen

Video: Hoe De Downloadsnelheid Voor Opera Te Verhogen
Video: Aan de slag Investeren in aandelen: een beginnershandleiding 2024, Mei
Anonim

De eenvoudigste manier om de downloadsnelheid in de Opera-browser te verhogen, is door gespecialiseerde downloadbeheerprogramma's te gebruiken. Het is ook mogelijk om de instellingen van de browser zelf en de computer als geheel te wijzigen om de uitgevoerde downloads te optimaliseren.

Hoe de downloadsnelheid voor Opera te verhogen
Hoe de downloadsnelheid voor Opera te verhogen

instructies:

Stap 1

Gebruik de Opera Turbo-technologie, beschikbaar vanaf de tiende versie van de browser. Deze functie is gebaseerd op een methode voor gegevenscompressie, waarbij de informatie van de gedownloade bron naar de computer van de gebruiker komt vanaf de servers van het bedrijf. Tegelijkertijd worden de gegevens tot 80 procent gecomprimeerd.

Stap 2

Houd rekening met de beperkingen van deze versnellingsmethode - bepaalde elementen kunnen niet worden gecomprimeerd en het gebruik ervan kan de functionaliteit van Opera Turbo beperken. Deze elementen omvatten:

- java-scripts;

- Flash-technologieën;

-animatie GIF;

-AJAX;

- SVG-afbeeldingen.

Er wordt ook geen gebruik gemaakt van compressie van encryptieprotocollen. Dit betekent dat een neveneffect van het gebruik van deze technologie een aanzienlijke vermindering van de beeldkwaliteit zal zijn.

Stap 3

Start de Opera-applicatie en klik op het browserpictogram in de linkerbovenhoek. Selecteer het item "Instellingen" en vouw het knooppunt "Algemene instellingen" uit. Gebruik het tabblad "Webpagina's" en selecteer de optie "Automatisch" in het vervolgkeuzemenu in de rij "Turbomodus". Met deze actie wordt de geselecteerde modus automatisch uitgeschakeld bij een hoge verbindingssnelheid.

Stap 4

Open het menu "Extra" van het bovenste servicepaneel van het browservenster en selecteer het item "Instellingen". Klik op het tabblad Algemeen in het dialoogvenster dat wordt geopend en zorg ervoor dat er geen waarde is ingevoerd in het veld Startpagina. Dit is een van de aanbevolen manieren om downloads in de Opera-browser te versnellen.

Stap 5

Geef het item "Geavanceerd" op in hetzelfde menu "Extra" en selecteer het gedeelte Cookies. Klik op de knop Toevoegen in het dialoogvenster Serverbeheer dat wordt geopend en klik op het tabblad Inhoud in het volgende dialoogvenster Instellingen. Schakel alle selectievakjes uit en bevestig uw selectie door op OK te klikken.

Stap 6

Gebruik de optie om tijdelijke internetbestanden op te slaan om het laden van de gewenste webbron te versnellen.

Aanbevolen: