Hoe Het Welkomstscherm Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Welkomstscherm Te Herstellen
Hoe Het Welkomstscherm Te Herstellen

Video: Hoe Het Welkomstscherm Te Herstellen

Video: Hoe Het Welkomstscherm Te Herstellen
Video: HOE EEN ZWART SCHERM IN WINDOWS 10 TE REPAREREN 2024, Mei
Anonim

Er zijn twee opties om in te loggen op het Windows-besturingssysteem: klassiek inloggen en via het welkomstscherm - het opstartscherm dat u ziet wanneer u zich aanmeldt bij het systeem. U kunt elk van deze methoden kiezen als u beheerdersrechten heeft.

Het welkomstscherm herstellen
Het welkomstscherm herstellen

instructies:

Stap 1

Om het welkomstscherm te herstellen, gaat u vanuit het menu Start naar het Configuratiescherm en zoekt u naar Gebruikersaccounts. Dubbelklik op het icoon. Klik in het gedeelte "Selecteer een baan" op de link "Gebruikersaanmelding wijzigen" Schakel in het nieuwe venster het selectievakje Welkomstpagina gebruiken in en klik op de knop Instellingen toepassen.

Stap 2

Soms, wanneer u probeert het welkomstscherm te herstellen met behulp van standaard Windows-hulpprogramma's, verschijnt het bericht "De Client voor NetWare-service heeft het scherm afgesloten …". Om het probleem op te lossen vanuit het menu "Start" gaat u naar "Configuratiescherm" en vouwt u het pictogram "Netwerkverbindingen" uit. Roep het contextmenu op door met de rechtermuisknop op het pictogram "Local Area Connection" te klikken en de optie "Eigenschappen" te selecteren. Vink op het tabblad Algemeen in de lijst met componenten Client voor Netware-netwerken aan en klik op Verwijderen.

Stap 3

In bijzonder moeilijke gevallen wordt deze client niet weergegeven in de lijst met componenten, maar blokkeert hij tegelijkertijd de mogelijkheid om de inlogmethode te wijzigen. Vink op het tabblad "Algemeen" van het venster Netwerkverbindingen het item "Client voor Microsoft-netwerken" aan en klik op "Installeren". In het nieuwe venster is standaard het item "Client" aangevinkt. Klik op "Toevoegen" en bevestig in een nieuw venster de installatie met de knop "OK". Verwijder daarna de client zoals hierboven beschreven.

Stap 4

U kunt het welkomstscherm herstellen via het Windows-register. Klik op "Start" en kies "Uitvoeren". Voer regedit in bij de opdrachtprompt. Zoek de sectie HKLMSOFTWAREMicrosoftWindows NTCurrentVersionWinlogon. Om dit te doen, vouwt u aan de linkerkant van het scherm HKEY_LOCAL_MACHINE uit en vervolgens de subsecties SOFTWARE, Microsoft, enz. Zoek in de subsectie Winlogon aan de rechterkant van het venster de parameter LogonType. Om het systeem te betreden via het welkomstscherm, moet de waarde van deze parameter gelijk zijn aan 1. Selecteer deze en selecteer de items "Bewerken" en "Wijzigen" in het hoofdmenu. Voer in het vak "Waarde" "1" in.

Aanbevolen: