Hoe Het Beheerderswachtwoord Te Krijgen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Beheerderswachtwoord Te Krijgen
Hoe Het Beheerderswachtwoord Te Krijgen

Video: Hoe Het Beheerderswachtwoord Te Krijgen

Video: Hoe Het Beheerderswachtwoord Te Krijgen
Video: HOW TO GET FREE TOCA ALL WORLD FOR FREE AND UPDATE 😱😱😱 2024, Mei
Anonim

Het "Administrator"-account in het Windows-besturingssysteem is het hoofdaccount waaronder de computer wordt beheerd en geconfigureerd. Gebruikers met een lagere prioriteit kunnen bepaalde acties niet uitvoeren, bijvoorbeeld programma's installeren en verwijderen, Gebruikersaccountbeheer uitschakelen en meer. Voor deze acties hebben ze een beheerderswachtwoord nodig.

Hoe het beheerderswachtwoord te krijgen
Hoe het beheerderswachtwoord te krijgen

Noodzakelijk

computer

instructies:

Stap 1

Als het beheerdersaccount standaard inactief is op uw besturingssysteem, kunt u het activeren. Start de computer op in de veilige modus - en het systeem biedt u de keuze of u wilt opstarten door de beheerder of de gebruiker. Selecteer een beheerder en stel na het inschakelen van het besturingssysteem een wachtwoord in.

Stap 2

Probeer het beheerdersaccount te vinden in het servicegedeelte van gebruikersaccounts via het "Configuratiescherm". Bij het installeren van het besturingssysteem is standaard het beheerderswachtwoord niet ingesteld en kunt u het account naar behoefte configureren. Alle instellingen worden in handmatige modus gemaakt, probeer dus alle gegevens correct in te voeren zodat u later niet alles hoeft te corrigeren.

Stap 3

In het geval dat er een wachtwoord is ingesteld voor de beheerdergebruiker, maar u weet het niet, kunt u het raden met behulp van de systeemhint of het hacken. Om het wachtwoord via het systeem te herstellen, gebruikt u het hulpprogramma voor herstel, dat een hint toont die is vastgelegd door de beheerder.

Stap 4

Om uw wachtwoord opnieuw in te stellen, start u uw computer op vanaf een willekeurige assembly-LiveCD die een set hulpprogramma's voor systeemconfiguratie bevat. Zorg ervoor dat de schijf Windows Key Enterprise Edition of een hulpprogramma voor wachtwoordherstel heeft. Gewoonlijk hebben installatieschijven van het besturingssysteem dergelijke software beschikbaar.

Stap 5

Na het uitvoeren van dit hulpprogramma moet u de computer opnieuw opstarten, het besturingssysteem invoeren onder een beheerdersaccount (als het niet kan worden geselecteerd tijdens het opstarten, ga dan eerst naar de veilige modus) en stel uw eigen wachtwoord in. Zo kunt u het beheerderswachtwoord op uw computer achterhalen via het item "Gebruikersaccounts".

Aanbevolen: