Een Database Voor De Server Maken The

Inhoudsopgave:

Een Database Voor De Server Maken The
Een Database Voor De Server Maken The

Video: Een Database Voor De Server Maken The

Video: Een Database Voor De Server Maken The
Video: Create Linked Servers in SQL Server Database Engine 2024, Mei
Anonim

Als u de beheerder bent van het lokale netwerk van een onderneming of een woongebouw, heeft u waarschijnlijk te maken gehad met het probleem van het maken van een database voor een server. Deze behoefte ontstaat wanneer netwerkgebruikers steeds vaker om dezelfde informatie vragen en het optimaal zou zijn om één database te hebben met verzamelde informatie en toegang.

Een database voor de server maken the
Een database voor de server maken the

Noodzakelijk

gegevens voor de basis

instructies:

Stap 1

Kies welke gegevens u in de database wilt samenvoegen. Als we het hebben over updates van het besturingssysteem of antivirus, is de gebruikelijke "Bestandsbeheerder" met toegang tot de sectie met updates voldoende. Als u ongelijksoortige gegevens moet combineren, bijvoorbeeld de documentatie van een organisatie, dan kunt u niet zonder een database.

Stap 2

Selecteer een programma om een database aan te maken. Let op bij het kiezen van de programma-interface, mogelijkheden, instellingen, gegevenstypen en logica van hun binding, evenals de mogelijkheid om netwerken met meerdere gebruikers te ondersteunen. Er zijn veel verschillende modules voor het implementeren van het maken van een database, maar u moet zelf de meest geschikte kiezen qua parameters.

Stap 3

Installeer het geselecteerde databaseprogramma op de server. Vul de database, configureer de toegang tot de database via het netwerk. Test de werking van de database en de antwoorden op vragen van een externe computer. Het is ook vermeldenswaard dat het voor bescherming het beste is om antivirussoftware te installeren en kopieën van de database op een draagbaar medium op te slaan, bij voorkeur op een aparte plaats.

Stap 4

Verspreid gebruikersnamen en wachtwoorden aan gebruikers als de database voorziet in op autorisatie gebaseerd werk, evenals instructies voor het werken met de database. Maak regelmatig een back-up van uw database. Als u niet zeker weet welk databaseprogramma u moet kiezen, bezoek dan sites met vergelijkbare onderwerpen. Soortgelijke problemen zijn meer dan eens aan de orde gesteld op de forums van netwerkbeheerders, en ze hebben waarschijnlijk een acceptabele oplossing gevonden. Over het algemeen kunnen we zeggen dat het niet erg eenvoudig is om een database voor de server te maken, maar het is mogelijk, als je de software hebt, evenals alle gegevens die moeten worden aangelegd.

Aanbevolen: