Hoe Maak Je Een Teint In Photoshop

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Teint In Photoshop
Hoe Maak Je Een Teint In Photoshop

Video: Hoe Maak Je Een Teint In Photoshop

Video: Hoe Maak Je Een Teint In Photoshop
Video: How to Color tint photos in photoshop : Color tint image 2024, Mei
Anonim

Als je jezelf aantrekkelijker wilt maken in fotografie, kun je de beeldparameters in Photoshop aanpassen. Laten we eens kijken naar twee van de eenvoudigste Photoshop-tools waarmee u de teint op een foto kunt corrigeren.

Hoe maak je een teint in Photoshop
Hoe maak je een teint in Photoshop

Noodzakelijk

Computer, digitale fotografie, photoshop

instructies:

Stap 1

Allereerst moet je de foto openen in Photoshop. Dit kan op twee manieren: via het programma zelf en via de eigenschappen van de afbeelding. Om een foto via zijn eigenschappen te openen, klikt u met de rechtermuisknop op de foto en klikt u op de optie "Openen met". Zoek het Photoshop-programma en klik op de knop "OK". Om een foto vanuit het programma zelf te openen, start u eerst Photoshop. Open in het bovenste paneel het tabblad "Menu" en selecteer "Openen". Zoek de foto die moet worden gecorrigeerd en open deze met de juiste knop.

Stap 2

Nadat je foto beschikbaar is voor correctie, kun je aan de slag. Mogelijk hebt u twee hulpmiddelen nodig waarmee u de teint in de gewenste richting kunt spelen: de "brightener" (het zwarte vergrootglaspictogram) en de "dimmer" (het polspictogram, met de wijsvinger en duim verbonden). Met deze twee tools kunt u de meest aantrekkelijke teint in uw foto instellen. Voor een nauwkeurigere correctie raden we u aan de vergroting van de afbeelding te gebruiken (de "loep"-tool). Er zijn andere hulpmiddelen voor fotocorrectie beschikbaar, maar u zult veel tijd moeten besteden aan het leren gebruiken ervan.

Stap 3

Nadat u wijzigingen in de foto hebt aangebracht, slaat u deze op in het formaat dat u nodig hebt met de hoogst mogelijke beeldkwaliteit.

Aanbevolen: