Een Plug-in Installeren In Photoshop

Inhoudsopgave:

Een Plug-in Installeren In Photoshop
Een Plug-in Installeren In Photoshop

Video: Een Plug-in Installeren In Photoshop

Video: Een Plug-in Installeren In Photoshop
Video: Adobe Photoshop- How To Install Plugin (Plug-In) 2024, Mei
Anonim

Photoshop-plug-ins zijn een uiterst nuttige en handige uitvinding. Met hun hulp kunt u het verwerkingsproces meerdere keren verkorten en vereenvoudigen. U moet ze gaan gebruiken wanneer u dit zelf handmatig kunt doen. Het is immers belangrijk dat je begrijpt wat het programma doet en hoe. Op deze manier kunt u het proces controleren en zelfverzekerder werken met plug-ins. Er zijn momenteel veel plug-ins. Maar dit betekent niet dat we ze dringend allemaal moeten downloaden en installeren. Ten eerste zullen ze niet allemaal van hoge kwaliteit zijn en sommige werken misschien helemaal niet. Ten tweede is het voldoende om een paar goede plug-ins van bekende ontwikkelaars te hebben en deze correct te kunnen gebruiken om foto's met waardigheid te verwerken.

Een plug-in installeren in Photoshop
Een plug-in installeren in Photoshop

Noodzakelijk

Photoshop, een plug-inpakket of een zelfstandige plug-in

instructies:

Stap 1

Download of koop de plug-ins die je nodig hebt op de officiële website. Sla indien nodig hun installatiebestanden op uw computer op. Installatie is heel eenvoudig. Het belangrijkste is om ervoor te zorgen dat u voldoende ruimte op de harde schijf hebt en dat de computerinstellingen voldoen aan de vereisten voor het installeren van de plug-in.

Stap 2

Voer het installatiebestand uit. Accepteer de gebruikersovereenkomst. Het installatiepad mag niet worden gewijzigd, tenzij dit absoluut noodzakelijk is. Wacht nu, want het installatieprogramma doet alles zelf.

Stap 3

Nu is de belangrijke stap activering. Veel mensen gebruiken sleutelgenen, simpelweg door het programma te hacken. Het is echter veel veiliger om een licentie te kopen en het programma met een gerust geweten te gebruiken. Met een wettelijke licentie kunt u het laatste nieuws van het bedrijf ontvangen, technische ondersteuning gebruiken en de plug-in bijwerken wanneer een nieuwe versie van het product verschijnt.

Aanbevolen: