Een Xps-bestand Afdrukken

Inhoudsopgave:

Een Xps-bestand Afdrukken
Een Xps-bestand Afdrukken

Video: Een Xps-bestand Afdrukken

Video: Een Xps-bestand Afdrukken
Video: Enable Microsoft XPS Document Writer Printer u0026 Install XPS Viewer app On Windows 10 2024, September
Anonim

XPS (XML Paper Specification) is een speciaal documentformaat dat wordt gebruikt om de inhoud van een document op te slaan, te bekijken, te beveiligen en te ondertekenen. Het ziet eruit als een vel papier in elektronische vorm. Na het afdrukken kan de inhoud niet worden gewijzigd, evenals na het opslaan in XPS-indeling

Een xps-bestand afdrukken
Een xps-bestand afdrukken

Noodzakelijk

XPS-documentschrijver

instructies:

Stap 1

Gebruik de XPS Document Writer om deze bestanden te maken met een willekeurig Windows-programma. Wanneer XPS-documenten worden afgedrukt, zien ze eruit als een scherm. Ze kunnen worden verplaatst, per e-mail worden verzonden, op cd's worden gebrand of via een lokaal netwerk op dezelfde manier als andere bestanden. Ze kunnen ook worden gedeeld omdat ze beschikbaar zijn op elke computer waarop XPS Document Writer is geïnstalleerd, zelfs als deze niet over de programma's beschikt waarmee ze zijn gemaakt.

Stap 2

Gebruik de Document Data Writer om XMS-bestanden af te drukken. Open het document dat u wilt afdrukken, selecteer de opdracht "Bestand" - "Afdrukken". Deze opdracht is beschikbaar in de meeste programma's. Selecteer vervolgens in het dialoogvenster Afdrukken de optie Microsoft XPS Document Writer om een XPS-document te maken.

Stap 3

Bekijk een voorbeeld van het document voordat u het afdrukt met de XPS Document Writer. Klik hiervoor op de knop "Opties", selecteer het tabblad "XPS-documenten", zorg ervoor dat het selectievakje naast "XPS-documenten automatisch openen in de viewer" is aangevinkt. Druk vervolgens het document af. Als reactie op het verzoek voert u in het geopende venster de bestandsnaam in en gaat u naar de map waarin u het document wilt opslaan.

Stap 4

Houd er rekening mee dat het Windows-besturingssysteem deze bestanden automatisch opslaat in de map Mijn documenten. Als u dus geen map selecteert om op te slaan, kunt u uw bestand in deze map vinden. Daarna kunt u het resulterende bestand bekijken.

Stap 5

Ga hiervoor naar de map en open deze. U kunt ook een kopie van het document op papier afdrukken en naar de drukkerij sturen. Om beveiligingsproblemen te voorkomen, moet u uw document digitaal ondertekenen voordat u het uploadt of deelt.

Aanbevolen: