Scripts Schrijven

Inhoudsopgave:

Scripts Schrijven
Scripts Schrijven

Video: Scripts Schrijven

Video: Scripts Schrijven
Video: Een script schrijven 2024, Mei
Anonim

Scripts zijn anders, je kunt ze zelf schrijven, of je kunt kant-en-klare op internet vinden. Bij het maken van een website wordt het script als code in de bron van de pagina geschreven. Voor het bewerken van sites kun je het beste speciale programma's gebruiken.

Scripts schrijven
Scripts schrijven

Noodzakelijk

programma voor het bewerken van webpagina's

instructies:

Stap 1

Download en installeer op uw computer een programma voor het maken en bewerken van webpagina's, dit zal de tijd om het werk te voltooien aanzienlijk verkorten en het proces veel handiger maken dan het gebruik van een gewone teksteditor. Als je niet vaak site-editwerk doet, gebruik dan The Notepad, dat comfortabel genoeg is om met code te werken.

Stap 2

Open de webpagina die u aan het bewerken bent. Voeg het script in de titel in, in de tag. In sommige gevallen kan de plaats waar het script wordt toegevoegd variëren, het hangt allemaal af van het specifieke geval. Merk ook op dat u ook de adressen moet registreren voor de functies waarnaar het script dat u invoegt verwijst. In dit geval moet u links hebben naar alle elementen die het gebruikt, anders werkt het gewoon niet. Dit gaat over Javascript.

Stap 3

Als u de pagina bewerkt met toevoeging van een script dat op de server wordt uitgevoerd, voert u dit in de paginatitel in. Houd er rekening mee dat er absoluut geen tags voor moeten worden vermeld. Het zou er ongeveer zo uit moeten zien: In plaats van // - // - // schrijf je de code van het script dat je gebruikt.

Stap 4

Let bij het toevoegen van scripts vooral op de afwezigheid van onnodige spaties of leestekens. Tijdens het bewerken kunt u het beste de niet-afdrukbare karaktersweergave starten, zodat u niet lang hoeft na te denken over fouten in het script. Het script dat u invoegt, moet de extensie.php hebben, anders werkt het niet. De scriptbestanden worden altijd aan de server toegevoegd voordat ze worden ingevoegd. Stuur na het invoegen van het script de bewerkte pagina terug naar de server.

Aanbevolen: