Hoe Het Script Te Plaatsen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Script Te Plaatsen?
Hoe Het Script Te Plaatsen?

Video: Hoe Het Script Te Plaatsen?

Video: Hoe Het Script Te Plaatsen?
Video: HOE MAAK JE SPIGOT PLUGINS: Zorg dat spelers geen TNT kunnen plaatsen | aflevering 4 | 1.11 2024, Mei
Anonim

Iedereen wil zijn site interessanter maken voor de gebruiker. Meestal worden hiervoor scripts gebruikt, ze bieden grote kansen voor de ontwikkeling van internetprojecten.

Hoe het script te plaatsen?
Hoe het script te plaatsen?

Noodzakelijk

PHP-script, PHP-enabled hosting, lokale server, FTP-manager of online FTP-service

instructies:

Stap 1

Een script is een uitvoerbaar programma dat in een browservenster of op een server wordt uitgevoerd. Er zijn veel scripts, waarvan de meest populaire php-scripts zijn. PHP-scripts zijn geschreven in de programmeertaal PHP; ze worden rechtstreeks op de server uitgevoerd.

Stap 2

Om een PHP-script te installeren, moet u ervoor zorgen dat de hosting die de site host, PHP ondersteunt. Moderne hostingdiensten moeten PHP versie 5 of hoger ondersteunen.

Stap 3

Nadat u een script uit een gratis bron hebt gedownload of gekocht, moet u het script eerst op uw computer uitpakken en testen op een lokale server (Apache). Als het niet is geïnstalleerd, kunt u het kant-en-klare Denwer- of XAMPP-pakket downloaden dat bij het installatieprogramma is geleverd en het installeren.

Stap 4

Als het script op verzoek een fout geeft, moet je proberen het zelf te repareren of contact opnemen met zijn programmeur om erachter te komen wat het probleem is.

Stap 5

Als het script succesvol is uitgevoerd, kunt u de uitgepakte versie via FTP uploaden naar de hostingserver. Om dit te doen, kunt u de hulpprogramma's Total Commander of CuteFTP gebruiken. Er zijn ook veel online FTP-services waarmee u de benodigde bestanden kunt downloaden zonder extra programma's te installeren.

Stap 6

Vervolgens moet u het script via de browser uitvoeren door het siteadres en het pad ernaartoe in te voeren. Als het script een fout geeft (terwijl het correct draaide op de computer), dan duidt dit op een andere hosting-instelling. Het is noodzakelijk om de door het script gegenereerde fout te kopiëren en naar de hosting-ondersteuningsservice te sturen, die u zal vertellen hoe u het probleem kunt oplossen.

Aanbevolen: