Hoe Een Foto In Het Venster Te Plaatsen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Foto In Het Venster Te Plaatsen
Hoe Een Foto In Het Venster Te Plaatsen

Video: Hoe Een Foto In Het Venster Te Plaatsen

Video: Hoe Een Foto In Het Venster Te Plaatsen
Video: Je foto in meerdere vensters (Photoshop) 2024, Mei
Anonim

Als de schermbeveiliging op uw computer moe is of saai voor u lijkt, vervangt u deze door een andere afbeelding. Na het uitvoeren van eenvoudige handelingen kunt u elke gewenste afbeelding of foto op uw bureaublad installeren.

Hoe een foto in het venster te plaatsen
Hoe een foto in het venster te plaatsen

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - een afbeelding voor het opstartscherm;
  • - besturingssysteem Windows 7 of Windows XP;
  • - extra programma's Logon Changer of Windows 7 Logon Screen Rotator.

instructies:

Stap 1

Het instellen van de interface van uw computer is vrij eenvoudig. Als u het besturingssysteem Windows 7 gebruikt, gaat u eerst naar het menu Start. Selecteer vervolgens het gedeelte "Configuratiescherm" en selecteer "Beeldscherm". Klik op het label en ga naar verdere instellingen.

Stap 2

In dit gedeelte kunt u de schermresolutie wijzigen, de kleurenschema's van het bureaublad, andere parameters en natuurlijk de screensaver wijzigen, waarvoor u op de link "Change screensaver" moet klikken. Daarna zal een nieuw venster "Screen Saver Options" voor u openen. In de standaardinstellingen van de "zeven" zijn er weinig opties om het uiterlijk van het bureaublad te veranderen. Maar hier is het mogelijk om elke foto die op de computer is opgeslagen als screensaver in te stellen. Om dit te doen, is het raadzaam om de benodigde afbeelding op te slaan in de map "Afbeeldingen" in de gebruikersmap op de C-schijf.

Stap 3

Als de afbeelding zich in een andere map bevindt, gebruikt u de bovenstaande methode en brengt u later de nodige wijzigingen aan. Om dit te doen, selecteert u in het gedeelte Screensaver Foto's en klikt u vervolgens op Opties en Bladeren om de afbeeldingen te bekijken. Dit betreft het wijzigen van de instellingen van de screensaver.

Stap 4

Met een afbeelding op het bureaublad in Windows 7 is het iets ingewikkelder. De beste manier om dit te doen is door het Logon Changer-programma van Tweaks.com te gebruiken. Installeer het programma. Vink de afbeelding aan die u op uw bureaublad wilt plaatsen. Logon Changer doet de rest automatisch, converteert de afbeelding naar het gewenste formaat en maakt bovendien kopieën van de foto in verschillende resoluties. Indien nodig zal het programma met één klik alle instellingen terugzetten naar hun oorspronkelijke positie.

Stap 5

Windows 7 Logon Screen Rotator heeft een iets breder bereik. Hiermee kunt u verschillende afbeeldingen als achtergrond instellen en deze vervolgens, wanneer het systeem start, op verzoek van de gebruiker wijzigen.

Stap 6

In Windows XP is alles veel eenvoudiger. Klik op de Start-knop, open vervolgens het Configuratiescherm en selecteer Weergeven. Stel in het geopende venster de vereiste parameters in. Selecteer in het gedeelte 'Thema's' een van de aangeboden thema's en sla deze op.

Stap 7

Als u op de knop "Bureaublad" drukt, kunt u naast de afbeeldingen die beschikbaar zijn in de systeemdatabase, uw eigen afbeelding instellen. Klik hiervoor op "Bladeren", specificeer de map met afbeeldingen en open degene die u als achtergrond gaat gebruiken.

Stap 8

En tot slot, de gemakkelijkste optie is om de afbeelding op het bureaublad te wijzigen. Het is van toepassing op Windows XP en eerder. Open de map met de afbeelding, selecteer de afbeelding, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer in het vervolgkeuzevenster de optie "Instellen als bureaubladachtergrond".

Aanbevolen: