Hoe Het Zijpaneel Te Plaatsen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Zijpaneel Te Plaatsen?
Hoe Het Zijpaneel Te Plaatsen?

Video: Hoe Het Zijpaneel Te Plaatsen?

Video: Hoe Het Zijpaneel Te Plaatsen?
Video: De wijnkast 2023, Maart
Anonim

Windows Sidebar is een applicatieprogramma. Het wordt gebruikt om verschillende gadgets aan te passen. Het zijpaneel bevindt zich aan de rechterkant van het bureaublad, terwijl het programma volledig transparant is en geen overlast veroorzaakt. Het hulpprogramma is ontworpen voor Windows XP. Er is geen zijbalk voor het Windows 7-besturingssysteem en als u een Wndows Vista-besturingssysteem hebt, wordt de zijbalk automatisch samen met de stuurprogramma's geïnstalleerd.

Hoe het zijpaneel te plaatsen?
Hoe het zijpaneel te plaatsen?

Noodzakelijk

personal computer, Windows Sidebar-programma

instructies:

Stap 1

Installeer eerst het Windows Sidebar-programma. Selecteer vervolgens, na het installeren en openen van de gadgets, het tabblad "Start". Ga dan naar het "Configuratiescherm". Daar zie je de kolom "Desktopgadgets", selecteer degene die je nodig hebt uit de lijst. Nu moet je het programma samen met de geselecteerde gadgets installeren.

Stap 2

Controleer voor de installatie of er programma's aanwezig zijn zoals: - Windows Internet Explorer 7 of Opera 9. Andere browsers zijn ook geschikt, maar het is noodzakelijk dat er alleen nieuwe versies beschikbaar zijn;

- Microsoft. NET Framework 2.0 - dit hulpprogramma wordt samen met het besturingssysteem geïnstalleerd. Maar als het om wat voor reden dan ook van u wordt verwijderd, download het dan gewoon van internet of laad het van de schijf samen met de stuurprogramma's.

Stap 3

Open het installatiepictogram. Bepaal de installatiemap (het is beter om dit pad C: / Program Files / Windows Sidebar te behouden). Na voltooiing kunt u het beste uw computer opnieuw opstarten en vervolgens met het programma werken.

Stap 4

Na het opnieuw opstarten verschijnt een zijbalk. Het bevat al ingebouwde standaardgadgets. Om ze toe te voegen, staat er een "+"-teken bovenaan het transparante paneel. Klik er één keer op met de linkermuisknop. Er wordt een dialoogvenster met beschikbare gadgets geopend. Activeer het gewenste element door te dubbelklikken op het icoon. Gadgets kunnen worden verplaatst of zelfs naar het bureaublad worden gebracht.

Stap 5

U kunt ook extra gadgets downloaden. Ze nemen weinig ruimte in beslag op je harde schijf, maar zijn erg handig. Open vervolgens een nieuwe gadget en deze verschijnt in de zijbalk of op het bureaublad. Als het nog steeds niet verschijnt, klikt u nogmaals op de "+" en selecteert u uit de gadgets die zijn verschenen. Installatie is niet moeilijk, je hebt alleen de juiste software en gadgets nodig. U kunt altijd nieuwe modules van internet downloaden voor het Windows Sidebar-programma.

Populair per onderwerp