Waar Het Bestand Te Plaatsen

Inhoudsopgave:

Waar Het Bestand Te Plaatsen
Waar Het Bestand Te Plaatsen

Video: Waar Het Bestand Te Plaatsen

Video: Waar Het Bestand Te Plaatsen
Video: Android bestanden verplaatsen naar een SD-kaart: Hoe werkt dat? | Samsung u0026 You 2024, Mei
Anonim

Bestanden zijn onderdelen van het besturingssysteem. De meeste zijn beschikbaar voor gebruikers, ze kunnen naar verschillende mappen worden verplaatst, bewerkt en andere bewerkingen worden uitgevoerd.

Waar het bestand te plaatsen
Waar het bestand te plaatsen

instructies:

Stap 1

U kunt alle bestanden op de harde schijf van uw computer in een van de beschikbare mappen plaatsen. Om dit te doen, moet u beheerdersrechten hebben bij het openen van de computer, aangezien andere gebruikers beperkingen kunnen hebben bij het uitvoeren van bewerkingen met verschillende systeemcomponenten.

Stap 2

Probeer een van de bestanden naar de geselecteerde map te verplaatsen. Om dit te doen, klikt u erop met de linkermuisknop en sleept u het, zonder het los te laten, naar het venster met een map, waar het onmiddellijk verschijnt. Dezelfde bewerking kan worden uitgevoerd door een bestand uit de vorige map te kopiëren of te knippen. Klik erop met de rechtermuisknop en selecteer "Kopiëren" of "Knippen". Klik vervolgens met de rechtermuisknop op een leeg veld in het venster van de geselecteerde map en selecteer "Plakken". Het gekopieerde bestand verschijnt in de nieuwe map, terwijl de originele kopie op de vorige locatie blijft. De geknipte bestanden in de oude map verdwijnen.

Stap 3

U kunt het bestand op een van de verwisselbare media plaatsen, bijvoorbeeld op een USB-stick, door deze aan te sluiten op de bijbehorende connector op uw computer of laptop. Stuur het naar media met slepen en neerzetten of kopiëren / plakken. Op dezelfde manier kunt u bestanden naar een externe harde schijf of diskette schrijven. Als uw computer de cd-rom-schrijffunctie ondersteunt, kunt u de bestanden naar een schijf sturen door deze in een station te plaatsen en te branden met een speciaal brandprogramma.

Stap 4

Probeer het bestand op internet te zetten. U kunt het bij een e-mail voegen en naar een andere persoon sturen. Ook kunnen sommige soorten bestanden, zoals muziek, afbeeldingen, video's of tekstdocumenten, op een persoonlijke pagina in een van de sociale netwerken worden geplaatst. Daarnaast zijn er speciale opslagsites op internet die gebruikers de mogelijkheid bieden om bestanden te plaatsen om ze op te slaan en te bewerken.

Aanbevolen: