Hoe Spam Te Elimineren?

Inhoudsopgave:

Hoe Spam Te Elimineren?
Hoe Spam Te Elimineren?

Video: Hoe Spam Te Elimineren?

Video: Hoe Spam Te Elimineren?
Video: iPhone Calendar Virus? How to Get Rid of It! 2024, April
Anonim

Het is moeilijk om een internetgebruiker te vinden die niet minstens één keer in zijn leven spam heeft ontvangen. Hierdoor is het soms gemakkelijk om een belangrijk bericht te missen dat tussen veel advertenties verloren kan gaan.

Hoe spam te elimineren?
Hoe spam te elimineren?

instructies:

Stap 1

U zult veel minder spam ontvangen als u zich volledig afmeldt voor het publiceren van uw e-mailadres op openbare webpagina's. Als dit om welke reden dan ook onmogelijk is, gebruik dan methoden om het te verbergen voor bots die automatisch adressen van dergelijke pagina's verzamelen. Schrijf het bijvoorbeeld als volgt: gebruikersnaam [s | baka>) server {dot * ka> - domein Hoe complexer je gebruikt, hoe kleiner de kans dat het door bots wordt gedetecteerd.

Stap 2

Probeer uw e-mailadres openbaar te maken in de vorm van een afbeelding, niet van tekst. Het beste van alles is dat de tekst moeilijk te herkennen is door een generator van afbeeldingen zoals "captcha" te gebruiken om deze in een tekening om te zetten.

Stap 3

Als de forums, prikborden of andere sites die u gebruikt een functie voor het verbergen van e-mail hebben, gebruik deze dan. Het is niet altijd standaard ingeschakeld. Sommige bronnen stellen u in staat om u berichten per e-mail te sturen via het formulier op de site, terwijl het adres zelf niet aan de gesprekspartner wordt getoond. Of gebruik de privé-chatfunctie in de forums voor persoonlijke communicatie met andere deelnemers.

Stap 4

Maak voor belangrijke correspondentie een aparte mailbox aan, waarvan het adres nergens anders "schijnt".

Stap 5

Houd er rekening mee dat sommige berichten die door spammers worden verzonden, schadelijke bijlagen bevatten. Momenteel is de kans om ze te ontvangen klein, aangezien veel mailservers antivirussoftware hebben geïnstalleerd, maar het kan niet volledig worden uitgesloten. Open dergelijke bijlagen niet.

Stap 6

En het laatste. Vergeet niet om regelmatig uw spammap in al uw inboxen te controleren. Een belangrijk bericht kan daar per ongeluk terechtkomen, dus u moet het vaak bekijken op aanwezigheid, vooral gezien het feit dat meestal te oude berichten er automatisch uit worden verwijderd.

Aanbevolen: