Hoe De Trojan Te Elimineren

Inhoudsopgave:

Hoe De Trojan Te Elimineren
Hoe De Trojan Te Elimineren

Video: Hoe De Trojan Te Elimineren

Video: Hoe De Trojan Te Elimineren
Video: Как удалить троян / вирус / майнер (Windows) 2024, Mei
Anonim

Trojaanse paarden verschijnen meestal op de computers van gebruikers nadat ze zelf verschillende programma's hebben geïnstalleerd die zijn gedownload van dubieuze internetbronnen. Om ze te elimineren, moet je soms zelfs het besturingssysteem opnieuw installeren, dus het is het beste om van tevoren na te denken over de beveiliging van je computer en anti-Trojan- en antivirusprogramma's te installeren.

Hoe te repareren
Hoe te repareren

Noodzakelijk

  • - Trojan Remover-programma;
  • - Internetverbinding.

instructies:

Stap 1

Als u een Trojan-programma op uw computer vindt, download dan het hulpprogramma Trojan Remover (https://www.simplysup.com/tremover/download.html) en installeer het na het downloaden op uw computer. Vink in het laatste punt van de installatie het vakje aan dat verantwoordelijk is voor het bijwerken van de applicatiedatabases. Houd er rekening mee dat u een internetverbinding nodig heeft om deze bewerking te voltooien.

Stap 2

Voltooi het installatieproces door indien gewenst de registratie van het Trojan Remover-softwareproduct te voltooien; u kunt dit punt ook overslaan. Wacht tot de databases zijn bijgewerkt en begin met het scannen van uw computer. Wanneer het programma is gestart, biedt het u verschillende scanopties - selecteer Volledige scan. Wacht tot het einde van de controle.

Stap 3

Klik op de knop "Volgende" in het programmamenu om de gedetecteerde Trojaanse paarden te verwijderen. Start uw computer opnieuw op, download en installeer antivirussoftware als u dit nog niet eerder hebt gedaan. Als er al een antivirusprogramma op uw computer is geïnstalleerd en het heeft geen Trojaans paard gedetecteerd, vervang het dan door een ander, bijvoorbeeld Dr. Web (https://www.drweb.com/), Norton (https://us.norton.com /), Kaspersky Anti-Virus (https://www.kaspersky.com/trials) enzovoort. Ze hebben allemaal een proefperiode - dit zal u helpen de keuze te navigeren en de juiste beslissing te nemen.

Stap 4

Download ook de Dr. Web CureIt (https://www.freedrweb.com/cureit/) om uw computer periodiek te scannen op malware en virussen. Het programma draait zonder installatie en controleert de opstartsectoren en RAM samen met de bestanden op de harde schijf, waarbij vooraf een beschermend scherm wordt gemaakt om te voorkomen dat Trojaanse paarden de werking van CureIt beïnvloeden.

Stap 5

Om te voorkomen dat er in de toekomst Trojaanse paarden op uw computer verschijnen, moet u de gedownloade bestanden controleren met een antivirusprogramma met bijgewerkte databases en geen programma's installeren die zijn verkregen van een onbetrouwbare bron.

Aanbevolen: