Hoe De Windows 7-firewall Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Windows 7-firewall Uit Te Schakelen
Hoe De Windows 7-firewall Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Windows 7-firewall Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Windows 7-firewall Uit Te Schakelen
Video: Configure Windows Firewall settings on a Windows® 7 PC 2024, Mei
Anonim

Windows Firewall is een firewall die wordt gebruikt in nieuwe besturingssystemen van Microsoft om te beschermen tegen virusaanvallen en ongeautoriseerde toegang tot gebruikersgegevens via de applicaties die hij gebruikt. Om het uit te schakelen, gebruikt u gewoon de juiste opties in het systeem.

Hoe de Windows 7-firewall uit te schakelen
Hoe de Windows 7-firewall uit te schakelen

instructies:

Stap 1

Om de firewall van Windows 7 uit te schakelen, gebruikt u de juiste functies in het systeemconfiguratiescherm. Ga naar "Start" - "Configuratiescherm". Typ "firewall" bovenaan het zoekvak in het zoekformulier en selecteer vervolgens "Windows Firewall". U kunt ook rechtstreeks naar de sectie gaan via de toepassingen "Systeem en beveiliging" - "Windows Firewall".

Stap 2

Selecteer aan de linkerkant van het geopende venster "Windows Firewall in- of uitschakelen". Als u een niet-primair account gebruikt, wordt u om een beheerderswachtwoord gevraagd. Voer uw wachtwoord in en druk op Enter.

Stap 3

Klik op de koppeling Windows Firewall uitschakelen onder elke netwerklocatie waar u de beveiliging wilt uitschakelen. Vink bijvoorbeeld het vakje aan naast het gewenste item in de blokken "Thuis- of werknetwerk plaatsingsopties" en "Openbaar netwerk plaatsingsopties". Klik vervolgens op de OK-knop.

Stap 4

U kunt de firewallservice op het systeem ook volledig uitschakelen. Ga hiervoor naar het menu Start en voer services.msc in de zoekbalk in. Selecteer diensten. Selecteer in het venster "Services" dat verschijnt de regel "Windows Firewall" en dubbelklik erop met de linkermuisknop.

Stap 5

Ga in het geopende venster naar het tabblad "Algemeen" en klik op de knop "Stoppen". Selecteer in de regel "Opstarttype" de optie "Uitgeschakeld" en klik vervolgens op OK.

Stap 6

Voer in de zoekbalk "Start" op dezelfde manier msconfig in en selecteer het resultaat dat verschijnt. Schakel in het nieuwe venster "Windows Firewall" uit en klik op OK. Start je computer opnieuw op. Windows 7-firewall is uitgeschakeld.

Aanbevolen: