Hoe Het Wachtwoord Uit Te Schakelen Bij Het Inloggen Op Windows 10

Inhoudsopgave:

Hoe Het Wachtwoord Uit Te Schakelen Bij Het Inloggen Op Windows 10
Hoe Het Wachtwoord Uit Te Schakelen Bij Het Inloggen Op Windows 10

Video: Hoe Het Wachtwoord Uit Te Schakelen Bij Het Inloggen Op Windows 10

Video: Hoe Windows 10 loginwachtwoord en vergrendelscherm uit te schakelen 2022, December
Anonim

Heel vaak moeten pc-gebruikers hun wachtwoord uitschakelen wanneer ze Windows 10 openen. Dit komt door de opdringerigheid van het nieuwe besturingssysteem en de wens om informatie op de harde schijf te beschermen.

Leer hoe u het wachtwoord uitschakelt wanneer u zich aanmeldt bij Windows 10
Leer hoe u het wachtwoord uitschakelt wanneer u zich aanmeldt bij Windows 10

instructies:

Stap 1

U kunt het wachtwoord alleen uitschakelen wanneer u zich aanmeldt bij Windows 10 met een beheerdersaccount. Druk op de Windows-toets + R-toetscombinatie en voer de opdracht control userpasswords2 of netplwiz in en klik vervolgens op OK. In beide gevallen verschijnt dan een venster voor het configureren van gebruikersaccounts. Om automatisch inloggen op Windows 10 in te schakelen zonder uw gegevens, moet u het vinkje weghalen voor de vereiste login en wachtwoord voor de gebruikersnaam die de beheerder van de computer is. Om de opdracht te gebruiken, voert u het huidige wachtwoord in en bevestigt u het opnieuw.

Stap 2

Probeer het wachtwoord te verwijderen wanneer u zich aanmeldt bij Windows 10 met behulp van de systeemregistereditor. Om het programma uit te voeren, drukt u op de combinatie Windows-toets + R en typt u regedit. Open HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ Winlogon. Hier kunt u automatische aanmelding inschakelen voor zowel een lokaal account als een Microsoft-account of domein.

Stap 3

Dubbelklik op het AutoAdminLogon-item en stel de waarde in op "1". De waarde DefaultDomainName kan worden ingesteld op de naam van een domein of een lokale computer (informatie wordt meestal aangegeven in de eigenschappen van "Mijn Computer"). Als er geen corresponderende waarde is, maakt u deze aan door met de rechtermuisknop op een leeg registerveld te klikken en "Nieuw" - "Stringparameter" te kiezen. DefaultUserName kan, indien nodig, worden gewijzigd in een andere gebruikersnaam of de huidige gebruiker kan worden behouden. Maak een DefaultPassword-parameter en geef de waarde op voor uw accountwachtwoord. Sluit nu de Register-editor en start uw computer opnieuw op. Daarna wordt u ingelogd op het systeem zonder dat u uw gebruikersnaam en wachtwoord hoeft in te voeren.

Stap 4

U kunt het wachtwoord ook uitschakelen wanneer u zich aanmeldt bij Windows 10 wanneer het systeem op de computer of laptop uit de slaapstand wordt gehaald. Hiervoor heeft het systeem een ​​speciale optie. Ga ernaartoe via het "Configuratiescherm" door het menu "Accounts" te selecteren en daarin - "Aanmeldingsopties". Schakel Inloggen vereist uit door dit in te stellen op Nooit. Nu zal het apparaat bij het ontwaken uit de slaapstand niet om een ​​wachtwoord vragen. Een andere manier om het wachtwoord te verwijderen wanneer u zich aanmeldt bij het systeem, is door het item "Voeding" te gebruiken, dat zich ook in het "Configuratiescherm" bevindt. Selecteer het huidige schema dat u gebruikt en ga naar de instellingen van het energiebeheerschema, vervolgens naar de geavanceerde energie-instellingen en stel hier de vereiste waarden in.

Populair per onderwerp