Hoe Software-updates Te Voorkomen

Inhoudsopgave:

Hoe Software-updates Te Voorkomen
Hoe Software-updates Te Voorkomen

Video: Hoe Software-updates Te Voorkomen

Video: Hoe Software-updates Te Voorkomen
Video: Как обновить программное обеспечение iPhone быстрее 2024, April
Anonim

Het verbod op automatische updates van het Windows-besturingssysteem is noodzakelijk voor degenen die een niet-gelicentieerde versie gebruiken die het gebruik van het besturingssysteem beperkt tot 30 dagen. Dit is niet de enige, maar de meest voorkomende reden voor deze operatie. Gelukkig is deze procedure goed te doen met standaard tools en is er geen extra software nodig.

Hoe software-updates te voorkomen
Hoe software-updates te voorkomen

Noodzakelijk

Windows 7

instructies:

Stap 1

Klik op de knop "Start" om het hoofdmenu van het systeem te openen en ga naar het item "Configuratiescherm" om automatische updates van het Windows 7-besturingssysteem uit te schakelen.

Stap 2

Vouw de koppeling Windows Update uit en selecteer Instellingen configureren in het linkerdeelvenster van het toepassingsvenster.

Stap 3

Geef de opdracht "Niet controleren op updates (niet aanbevolen)" op in het vervolgkeuzemenu van de sectie "Belangrijke updates" en klik op OK om de opdracht te bevestigen.

Stap 4

Keer terug naar het hoofdmenu Start en ga naar Configuratiescherm om automatische updates van het Windows 7-besturingssysteem volledig uit te schakelen door het proces wuauclt.exe uit te schakelen, dat verantwoordelijk is voor het periodiek controleren van de Microsoft-website op de nieuwste updates.

Stap 5

Selecteer "Prestaties en Onderhoud" en ga naar "Beheer".

Stap 6

Open de link "Computerbeheer" door met de muis te dubbelklikken en selecteer het knooppunt "Services en toepassingen" door op het "+"-teken in het linkerdeelvenster van het dialoogvenster dat wordt geopend te klikken.

Stap 7

Dubbelklik op het item "Automatische updates" in het rechterdeelvenster en ga naar het tabblad "Algemeen" van het nieuwe dialoogvenster "Automatische updates".

Stap 8

Selecteer Uitgeschakeld in het gedeelte Opstarttype en klik op de knop Stoppen in het gedeelte Status.

Stap 9

Klik op OK om de opdracht uit te voeren en start uw computer opnieuw op om de geselecteerde wijzigingen toe te passen.

Aanbevolen: