Hoe Een Wachtwoord Voor Een Bestand Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Wachtwoord Voor Een Bestand Te Openen
Hoe Een Wachtwoord Voor Een Bestand Te Openen

Video: Hoe Een Wachtwoord Voor Een Bestand Te Openen

Video: Hoe Een Wachtwoord Voor Een Bestand Te Openen
Video: Bestanden beveiligen met een wachtwoord 2024, Mei
Anonim

Het is bijna onmogelijk om een wachtwoord te openen op een archiefbestand met de extensie.zip of.rar. De enige echte manier blijft de bruteforce-methode - mechanische brute force-aanval, die is onderverdeeld in verschillende hoofdgebieden.

Hoe een wachtwoord voor een bestand te openen
Hoe een wachtwoord voor een bestand te openen

instructies:

Stap 1

Gebruik de alfabetische methode om het juiste wachtwoord te vinden. Deze optie gebruikt karakterpermutatie (aabc, aabd, aabe, etc.) en gebruikt alle geldige karakters. De methode kan worden geïmplementeerd op voorwaarde dat het vereiste wachtwoord niet meer dan acht tekens bevat, anders is de tijd die nodig is om de brute-force-operatie te voltooien, oneindig.

Stap 2

Selecteer de zoekoptie voor woordenboeken om te proberen het gewenste archief te openen met behulp van suggesties van speciale woordenboeken die zijn samengesteld uit de meest voorkomende wachtwoordwaarden: wachtwoord, abc, trusno1, enz. De methode is ontworpen voor de denkwijze van de gemiddelde gebruiker en de grondslagen van de betrokken woordenboeken zijn zeer uitgebreid.

Stap 3

Profiteer van de betaalde applicatie Advaced RAR Password Recovery om het proces van het vinden van het juiste wachtwoord voor een versleuteld archief te vereenvoudigen. De applicatie herkent alle versies van het opgegeven formaat en is geoptimaliseerd om met de meeste processors te werken.

Stap 4

Gebruik het betaalde programma Advanced ZIP Password Recovery - een analoog van APPR voor het werken met ZIP-archieven.

Stap 5

Gebruik de toepassing Advanced Archive Password Recovery wanneer u werkt met archiefbestanden die worden beschermd door oude versies van archiveringsprogramma's om ze te openen zonder een brute-force-procedure.

Stap 6

Evalueer het achtergrondwerk van Password Recovery Magic om het RAR-archiefwachtwoord te herstellen.

Stap 7

Gebruik het gratis consolehulpprogramma cRARk, dat een gespecialiseerde wachtwoordbeschrijvingstaal gebruikt en de Password Cracking Library bevat. Het hulpprogramma heeft Russische lokalisatie, ondersteunt multivolume, zelfuitpakkende organisatie van versleutelde archieven en is geoptimaliseerd voor gebruik met de nieuwste processors.

Aanbevolen: