Tabbladen Opslaan In Verkenner

Inhoudsopgave:

Tabbladen Opslaan In Verkenner
Tabbladen Opslaan In Verkenner

Video: Tabbladen Opslaan In Verkenner

Video: Tabbladen Opslaan In Verkenner
Video: Clover: verkenner met tabbladen 2024, April
Anonim

Heel vaak, wanneer u op internet werkt, is het noodzakelijk om elke gewenste pagina op te slaan, zodat u deze snel kunt openen tijdens volgende sessies. Internet Explorer is, net als andere browsers, niet verstoken van de mogelijkheid om tabbladen op te slaan.

Hoe tabbladen op te slaan in Verkenner
Hoe tabbladen op te slaan in Verkenner

Noodzakelijk

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Als u een bladwijzer wilt maken voor een van de geopende tabbladen in Internet Explorer, zijn er verschillende manieren om deze taak uit te voeren. Roep het contextmenu op door met de rechtermuisknop ergens op een lege plek op de pagina te klikken die u wilt opslaan.

Stap 2

Selecteer in het contextmenu het item "Toevoegen aan favorieten". Er verschijnt een venster "Toevoegen aan favorieten" voor u, waarin u door op de knop "Toevoegen aan …" te klikken een specifieke map kunt selecteren om de link op te slaan. Druk na het selecteren van de map op OK, de link wordt opgeslagen. Om te controleren of de gewenste link is opgeslagen, klikt u op het item "Favorieten" in het menu van het hoofdvenster van de browser.

Stap 3

U kunt de gewenste pagina rechtstreeks vanuit het browsermenu markeren. Selecteer het item "Favorieten" en vervolgens de optie "Toevoegen aan favorieten". In het venster dat verschijnt, kunt u uw eigen naam voor de bladwijzer instellen of de bestaande laten staan. Klik op OK om de bladwijzer te maken.

Stap 4

Opgemerkt moet worden dat Internet Explorer, ondanks al zijn prevalentie, verre van de beste en handigste browser is. Het wijdverbreide gebruik ervan is uitsluitend te wijten aan het feit dat het met Windows wordt geleverd, terwijl andere browsers moeten worden geïnstalleerd. Als u een eenvoudige, betrouwbare en gebruiksvriendelijke browser wilt, kiest u voor Mozilla Firefox. De handigste manier om informatie op internet te zoeken, is door Google Chrome te gebruiken. Voor degenen voor wie het netwerk een werkplek is, is het beter om de Opera AC-browser te gebruiken, die veel handige instellingen heeft.

Stap 5

Als je Internet Explorer niet wilt opgeven, configureer het dan correct. Schakel in het bijzonder het openen van nieuwe pagina's in een nieuw tabblad in in plaats van in een nieuw venster. Open hiervoor in IE-7: "Service" - "Internetopties". Selecteer het tabblad "Algemeen", daarop "Tabbladen" - "Instellingen". Schakel het selectievakje Browsen met tabbladen inschakelen uit. Sla uw wijzigingen op door tweemaal op OK te klikken en start uw browser opnieuw.

Aanbevolen: