Hoe Tabbladen In Mazil . Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Tabbladen In Mazil . Te Herstellen
Hoe Tabbladen In Mazil . Te Herstellen

Video: Hoe Tabbladen In Mazil . Te Herstellen

Video: Hoe Tabbladen In Mazil . Te Herstellen
Video: 4.3. een mail verwijderen 2024, Mei
Anonim

Tijdens het werken op internet kan de gebruiker per ongeluk de tabbladen sluiten die hij nodig heeft, of er treedt een fout op waardoor hij de browser opnieuw moet opstarten. U kunt tabbladen in Mozilla Firefox op verschillende manieren herstellen.

Hoe tabbladen in Mazil. te herstellen
Hoe tabbladen in Mazil. te herstellen

instructies:

Stap 1

In het geval dat u het tabblad hebt gesloten, maar geen tijd had om het browservenster te sluiten, volgt u deze stappen: roep het item "Geschiedenis" op in de bovenste menubalk en selecteer het item "Recent gesloten tabbladen". Klik in het uitgevouwen submenu met de linkermuisknop op het tabblad dat u wilt herstellen.

Stap 2

Als je de Tab Mix Plus-add-on hebt geïnstalleerd, kun je het aantal tabbladen instellen dat de browser onthoudt. Als dit niet is ingeschakeld, selecteert u Add-ons in het menu Extra. Selecteer in het geopende venster het gedeelte "Extensies" en zoek Tab Mix Plus in de lijst. Klik op de knop "Inschakelen" in de overeenkomstige regel en start de browser opnieuw.

Stap 3

Open het browserinstellingenvenster door het item "Opties" in het menu "Extra" te selecteren. Markeer het item Tabs op het paneel en klik op de knop Tab Mix Plus-instellingen. Ga in een extra venster dat wordt geopend naar het tabblad "Evenementen". Zet de markering in het veld "Onthoud laatst gesloten tabbladen in een speciale cache" en voer de waarde in die u nodig hebt in het veld "Niet meer onthouden". Pas de nieuwe instellingen toe.

Stap 4

U kunt ook gesloten tabbladen herstellen vanuit het Bibliotheekmagazine, vooral als de adressen van de sites die u nodig hebt niet in de lijst met laatst gesloten tabbladen stonden. Selecteer "Toon volledige geschiedenis" in het menu "Geschiedenis" of druk op de sneltoetsen Ctrl, Shift en H. Selecteer "Vandaag" in de tak "Journaal". De lijst met sites wordt groter. Klik op de regel met het gewenste siteadres. Het tabblad wordt hersteld.

Stap 5

Als u het browservenster moest sluiten nadat u het opnieuw had opgestart, selecteert u de opdracht "Vorige sessie herstellen" in het menu "Geschiedenis". In het geval dat de startpagina de vooraf geïnstalleerde Mozilla Firefox-pagina is, verschijnt er een bericht in het venster waarin u wordt gevraagd om de laatste sessie te herstellen. Klik gewoon op de knop in het midden van de pagina.

Aanbevolen: