Tabbladen Opslaan In Chrome

Inhoudsopgave:

Tabbladen Opslaan In Chrome
Tabbladen Opslaan In Chrome

Video: Tabbladen Opslaan In Chrome

Video: Tabbladen in Google Chrome 2022, November
Anonim

De Google Chrome-browser wordt steeds populairder. De onbetwiste voordelen zijn de eenvoud van de interface en het zeer snelle werk. Desalniettemin hebben gebruikers bij de eerste kennismaking met deze browser soms problemen. Het is met name niet duidelijk hoe bladwijzers van geopende pagina's moeten worden opgeslagen.

Tabbladen opslaan in Chrome
Tabbladen opslaan in Chrome

instructies:

Stap 1

Zoek in de rechterbovenhoek van het browservenster, net achter de adresbalk, het moersleutelpictogram. Klik erop, het instellingenpaneel wordt geopend. Selecteer de regel "Bladwijzers" en vink het item "Bladwijzerbalk weergeven" aan in de lijst die wordt geopend. Een nieuw paneel verschijnt direct onder de adresbalk.

Stap 2

Open nu de webpagina waarvan u een bladwijzer wilt maken. Verplaats de cursor naar de bladwijzerbalk, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer "Pagina toevoegen" in het contextmenu. Er wordt een venster geopend waarin zich twee mappen bevinden: "Bladwijzerbalk" en "Overige mappen".

Stap 3

Door op de eerste map te klikken, voegt u de geopende pagina toe aan de bladwijzerbalk, waardoor u deze pagina heel snel kunt openen - de bladwijzer ervan is altijd in zicht. Wanneer u op de tweede map klikt, wordt de pagina toegevoegd aan de map met de rest van de pagina's - het mappictogram verschijnt aan de rechterkant van de bladwijzerbalk. Om de gewenste pagina te openen, hoeft u alleen maar op het mappictogram te klikken en de pagina te selecteren in de lijst die wordt geopend.

Stap 4

Na een tijdje met Google Chrome te hebben gewerkt, zult u alle voordelen ervan kunnen waarderen. In het begin ziet de combinatie van de adresbalk en de zoekbalk er wat ongewoon uit, maar je zult er snel aan wennen en begrijpen dat deze optie best handig is. Google Chrome is het meest geschikt om op internet te surfen en snel de informatie te vinden die u nodig hebt.

Stap 5

Maar deze browser heeft ook nadelen. Als de gebruiker eerder in bijvoorbeeld de Opera-browser heeft gewerkt, dan zal hij onaangenaam verrast zijn door het aantal instellingen in Google Chrome. Het mist ingebouwde mogelijkheden voor het blokkeren van advertenties. Er is geen manier om pagina's in *.mht-indeling op te slaan - dat wil zeggen in één bestand. De browser is uiterst eenvoudig, dus het zal niet aantrekkelijk zijn voor degenen die gewend zijn om veel tools te hebben om het netwerk te verfijnen.

Populair per onderwerp