Tabbladen Opslaan

Inhoudsopgave:

Tabbladen Opslaan
Tabbladen Opslaan

Video: Tabbladen Opslaan

Video: Tabbladen Opslaan
Video: Word - Lint, tabbladen, opslaan als, openen, sjablonen. 2024, April
Anonim

De meeste gebruikers van het Russische internet gebruiken een onbeperkte verbinding en "zitten" tegelijkertijd op verschillende pagina's. Maar een computer in een gezin is niet altijd een personal computer, soms moet je wijken voor andere leden. Ja, en soms wil je slapen.

Zodat wanneer u het weer inschakelt, de browser dezelfde pagina's opent die werkten toen het werd uitgeschakeld, dieper in de browserinstellingen graven.

Tabbladen opslaan
Tabbladen opslaan

Noodzakelijk

  • Computer met internetverbinding;
  • Geïnstalleerde browser (willekeurig).

instructies:

Stap 1

Als u "Opera", "Mozilla Firefox" of "Internet Explorer" gebruikt, gaat u door het menu "Extra" in de bovenste menubalk ("Extra" in Engelse browsers). Zoek en klik op de groep "Instellingen" onder aan de lijst. Zoek in het nieuwe venster het tabblad "Algemeen" en lees de bovenste regel van het venster: "openen bij opstarten …". Rechts is een veld met drie opties: open een blanco pagina, open de startpagina, open tabbladen links bij sluiten. Selecteer de derde optie, sla uw selectie op en verlaat het menu. Start bij twijfel uw browser opnieuw en kijk welke pagina's deze voor u opent.

Stap 2

In browsers "Safari" en "Google Chrome" bevindt het toolmenu zich rechtsboven, aangegeven door een tandwiel of een moersleutel. Zoek in "Safari" de groep "Voorkeuren" en in "Google Chrome" - "Opties". Ga dan verder zoals voorheen.

Aanbevolen: