Hoe Een Rode Banner Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Rode Banner Te Verwijderen
Hoe Een Rode Banner Te Verwijderen

Video: Hoe Een Rode Banner Te Verwijderen

Video: Hoe Een Rode Banner Te Verwijderen
Video: Banner plaatsen op Hyves 2024, Mei
Anonim

Wanneer u op internet werkt, kunt u uw pc "infecteren" met kwaadaardige programma's die de volledige en veilige werking van de pc in de toekomst zullen blokkeren.

Hoe een rode banner te verwijderen
Hoe een rode banner te verwijderen

instructies:

Stap 1

Dit virus, dat een rode banner op het bureaublad creëert, heet "Trojan. Winlock". Deze malware vereist dat u een betaald sms-bericht verzendt om het besturingssysteem te ontgrendelen. De belangrijkste regel is om geen sms te sturen, omdat dit niet het gewenste resultaat oplevert.

Stap 2

Controleer welke functies momenteel beschikbaar zijn op uw pc. Gebruik de sneltoetsen Ctrl + Alt + Delete om Taakbeheer op te roepen. Klik op de vervolgkeuzelijst "Bestand" en klik op de knop "Nieuwe taak (Uitvoeren …)". Voer in het dialoogvenster dat verschijnt de opdracht "cmd.exe" in. De opdrachtprompt van het besturingssysteem wordt geopend. Voer de volgende regel in:% systemroot% / system32 / restore / rstrui.exe en druk op de toets "Enter". Met deze bewerking wordt de functie "Systeemherstel" gestart.

Geef een terugdraaipunt op en klik op Volgende. Nadat het herstel is voltooid, scant u het hele systeem met een antivirusprogramma.

Stap 3

U kunt de rode banner ook van het bureaublad verwijderen met gespecialiseerde, gratis software. Ga naar de officiële website van de fabrikant van antivirussoftware, bijvoorbeeld Doctor Web (https://www.freedrweb.com/livecd) of Kaspersky (https://www.kaspersky.com/virusscanner). Download het hulpprogramma en brand het op een lege schijf. Plaats het in de schijf van de geïnfecteerde computer en start Windows. Er wordt een automatische systeemscan en virusverwijdering gestart. Start je computer opnieuw op. De rode banner wordt verwijderd

Stap 4

Technische ondersteuning van antiviruslaboratoria, biedt een reeks combinaties waarmee u de rode banner kunt verwijderen. Ga naar de officiële Kaspersky-website (https://sms.kaspersky.ru/), Doctor Web (https://www.drweb.com/unlocker/index), GCD32 (https://www.esetnod32.ru/.support/winlock/). Kopieer de combinatie die op de banner staat aangegeven en ontvang een code om het systeem te ontgrendelen

Controleer daarna het systeem met een antivirusprogramma.

Aanbevolen: