Hoe Wachtwoorden Te Herstellen In Opera

Inhoudsopgave:

Hoe Wachtwoorden Te Herstellen In Opera
Hoe Wachtwoorden Te Herstellen In Opera

Video: Hoe Wachtwoorden Te Herstellen In Opera

Video: Hoe Wachtwoorden Te Herstellen In Opera
Video: Zelfmassage van gezicht en hals. Gezichtsmassage aan huis. Gezichtsmassage voor rimpels. 2024, Mei
Anonim

De wachtwoordfunctie voor automatisch aanvullen is een handige manier om uw surfervaring op internet te vereenvoudigen. Deze technologie wordt door alle moderne browsers ondersteund. Opera is geen uitzondering. Onder bepaalde omstandigheden kunnen opgeslagen wachtwoorden echter verloren gaan. U kunt ze zowel via de browser zelf als met speciale programma's herstellen.

Hoe wachtwoorden te herstellen in Opera
Hoe wachtwoorden te herstellen in Opera

instructies:

Stap 1

Roep het hoofdsysteemmenu op door op de knop "Start" te klikken en ga naar het item "Alle programma's". Start de Opera-browser en ga naar de pagina waarop u uw verloren wachtwoord moet invoeren. Druk op de knop met het sleutelsymbool in het bovenste servicepaneel van het applicatievenster of gebruik de combinatie van de Ctrl- en Enter-functietoetsen.

Stap 2

Voordat u de gewenste pagina opnieuw laadt, drukt u op de functietoets Esc en opent u het contextmenu van de wachtwoordinvoerregel door met de rechtermuisknop te klikken. Geef de opdracht "Inspect Element" op en zoek de regel met het woord wachtwoord in het venster dat wordt geopend. Open het gevonden element door te dubbelklikken en verander de waarde van de geselecteerde parameter in tekst. Controleer of het verloren wachtwoord wordt weergegeven in de wachtwoordinvoerregel.

Stap 3

Download en installeer op uw computer een gespecialiseerde applicatie Unwand, vrij verspreid op internet. Voer de geïnstalleerde applicatie uit en specificeer het volledige pad naar het wand.dat-bestand in drive_name: Documents and Settings \% gebruikersnaam% Application DataOperaOpera (voor Windows XP en lager) of drive_name: Users \% gebruikersnaam% AppDataRoamingOperaOpera (voor Windows-versies 7 en Uitzicht). Zoek de wachtwoorden die u nodig hebt in het dialoogvenster Unwand dat wordt geopend en dat het volledige persoonlijke profiel van de gebruiker bevat.

Stap 4

Gebruik een ander speciaal programma voor het herstellen van vergeten wachtwoorden van de Opera-browser - OperaRecovery Tool. Download hiervoor het archief van deze gratis applicatie, pak het uit en voer het uitvoerbare bestand uit. Houd er rekening mee dat installatie van het programma niet vereist is. Druk op de knop Laden van WAND.dat in het hoofdvenster van het hulpprogramma en zoek de vereiste wachtwoorden in het tekstdocument van het geopende dialoogvenster van de OperaRecovery Tool.

Aanbevolen: