Hoe Wachtwoorden Te Krijgen Van Opera

Inhoudsopgave:

Hoe Wachtwoorden Te Krijgen Van Opera
Hoe Wachtwoorden Te Krijgen Van Opera

Video: Hoe Wachtwoorden Te Krijgen Van Opera

Video: Hoe Wachtwoorden Te Krijgen Van Opera
Video: Hoe kraakt iemand een wachtwoord? 2024, Mei
Anonim

Veel moderne browsers hebben zo'n functie als het onthouden van wachtwoorden voor verschillende sites. Door het wachtwoord één keer in te voeren, bespaart u uzelf de moeite om elke keer dat u de site betreedt een regel in te vullen. Maar wat als je je wachtwoord bent vergeten, maar op de site verstopt zit achter stippen? Om het wachtwoord te achterhalen, moet u de volgende instructies volgen.

Hoe wachtwoorden te krijgen van opera
Hoe wachtwoorden te krijgen van opera

instructies:

Stap 1

Eerst moet je naar de site gaan, het wachtwoord dat je nodig hebt. Klik op Wachtwoord Toverstaf. Nadat alle velden zijn gevuld met sterretjes of punten, drukt u onmiddellijk op ESC. Typ vervolgens de volgende code in de adresbalk:

javascript:(function () {inp = document.getElementsByTagName ('input'); for (var j = 0; j <inp.length; j ++) {if (inp [j].type == 'password') {prompt (inp [j].naam, inp [j].waarde);}}}) ()

Door op ENTER te drukken, ontvangt u het vereiste wachtwoord.

Stap 2

Als de eerste methode niet heeft geholpen, kunt u het hulpprogramma Opera-wachtwoordherstel gebruiken. Dit is een programma dat is ontworpen om wachtwoorden te herstellen die zijn opgeslagen in de Opera-browser. Dit programma is heel eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken, je hoeft het alleen maar te starten en vervolgens op "Wachtwoordherstel" te klikken. Alle gevonden wachtwoorden zijn tekstbestanden of HTML-rapporten.

Aanbevolen: