Favorieten Retourneren

Inhoudsopgave:

Favorieten Retourneren
Favorieten Retourneren

Video: Favorieten Retourneren

Video: Favorieten Retourneren
Video: Windows 10 - Favorieten toevoegen en verwijderen 2024, April
Anonim

"Favorieten" - browsergeschiedenis, waarin de gebruiker de adressen van vaak bezochte sites kan toevoegen. Om uw Favorieten gemakkelijk terug te krijgen, moet u uzelf trainen om van tijd tot tijd een back-up van uw geschiedenis te maken.

Favorieten retourneren
Favorieten retourneren

instructies:

Stap 1

Start Internet Explorer op de gebruikelijke manier. Zorg ervoor dat volledig scherm is uitgeschakeld. Als dit niet het geval is, keert u terug naar de gebruikelijke manier om het programmavenster weer te geven door op de F11-toets te drukken. Klik op de gele sterknop op de werkbalk.

Stap 2

Het volledige menu wordt uitgevouwen, klik op de pijlvormige knop tegenover het item "Toevoegen aan favorieten" en selecteer de opdracht "Importeren en exporteren" in het contextmenu. Er wordt een nieuw dialoogvenster geopend. Selecteer het vak "Exporteren naar bestand" met een markering en klik op de knop "Volgende".

Stap 3

Specificeer wat u in het Favorietendagboek wilt opslaan en ga verder met de volgende stap. De logstructuur wordt uitgevouwen in het venster Import-Export-opties. Selecteer de map of submap die u gaat exporteren, bevestig uw keuze met de knop "Volgende".

Stap 4

Voer in het veld Enter or browse to file het adres in van de map op uw computer waar u het logboek wilt opslaan. U kunt ook de knop Bladeren gebruiken om de gewenste directory te selecteren.

Stap 5

Het favorietenbestand wordt standaard bladwijzer genoemd. Je kunt het hernoemen. Als u van plan bent om het logboek in de toekomst naar een andere browser te exporteren, is het beter om het.html-formaat te kiezen - elke internetbrowser herkent het.

Stap 6

Nadat u de map, de naam en het vereiste formaat hebt opgegeven, klikt u op de knop "Exporteren". De browser laat u weten hoe de bewerking is verlopen. Klik op de knop "Voltooien", het export-importvenster wordt automatisch gesloten.

Stap 7

Om de Favorieten-geschiedenis later terug te halen, vouwt u de map Toevoegen aan Favorieten opnieuw uit en selecteert u Importeren en exporteren. Vink de items "Importeren uit bestand" en "Favorieten" aan in het geopende dialoogvenster.

Stap 8

Geef de map op waar de logback-up wordt opgeslagen door het pad ernaartoe in het daarvoor bestemde veld in te voeren, of gebruik de knop Bladeren. Selecteer de doelmap voor het geïmporteerde logboek en klik op de knop Importeren. De browser laat u nogmaals weten hoe de bewerking is verlopen. Klik op de knop "Voltooien".

Aanbevolen: