Favorieten Vinden

Inhoudsopgave:

Favorieten Vinden
Favorieten Vinden

Video: Favorieten Vinden

Video: Favorieten Vinden
Video: Favorieten Oktober 2015||thingbymirthe 2023, Maart
Anonim

Het Favorieten-magazine is nodig om niet te hoeven zoeken naar die bronnen waar de gebruiker in zijn dagelijkse werk vaak naar verwijst. Het biedt snelle toegang tot de materialen die u nodig heeft. Er zijn verschillende stappen die u moet nemen om uw favorieten te vinden.

Favorieten vinden
Favorieten vinden

instructies:

Stap 1

"Favorieten" bestaan niet alleen in browsers, maar ook in het menu van elke map die op de computer is opgeslagen. Aangezien de menubalk altijd aanwezig is in mappen, hoef je verder niets te configureren. Open de map, selecteer het item "Favorieten" in het menu, door erop te klikken met de linkermuisknop, wordt het contextmenu geopend. Om een map in de lijst te plaatsen, selecteert u de opdracht "Toevoegen aan favorieten" door erop te klikken met de linkermuisknop. De geselecteerde map verschijnt in het menu.

Stap 2

Wanneer u met internetbrowsers werkt, moet u mogelijk de weergave van de menubalk of een speciale knop aanpassen waarmee u toegang krijgt tot uw favorietengeschiedenis. Om dit te doen, klikt u in Internet Explorer met de rechtermuisknop op het paneel, selecteert u in het contextmenu een van de beschikbare opties. Plaats een markering tegenover het item "Menubalk" - op deze manier kunt u "Favorieten" openen op dezelfde manier als beschreven in de eerste stap.

Stap 3

Als u wilt dat bladwijzers in het browserpaneel worden weergegeven, selecteert u het item "Favorietenbalk" in het contextmenu en markeert u dit ook met een markering. Een andere werkbalk is toegevoegd aan het browservenster. Als het u lijkt dat het te veel ruimte in beslag neemt, kunt u op een andere manier snel toegang krijgen tot de benodigde bronnen. Klik op het sterpictogram in de werkbalk, het logboek wordt uitgevouwen. Selecteer het tabblad "Favorieten" daarin om de lijst met siteadressen te bekijken die in de geschiedenis zijn opgeslagen.

Stap 4

In Mozilla Firefox wordt het bronnenlogboek Bladwijzers genoemd. U kunt het oproepen via het item met dezelfde naam in de bovenste menubalk, door de weergave van "Favorieten" op de werkbalk te configureren of door het tijdschrift "Bibliotheek" te openen. Dit log kan op verschillende manieren worden opgeroepen: selecteer het item "Bookmarks" en het commando "Toon alle bookmarks" in de menubalk, of druk op de toetsencombinatie Ctrl, Shift en B. Het log wordt in een apart venster geopend.

Populair per onderwerp