Favorieten Exporteren

Inhoudsopgave:

Favorieten Exporteren
Favorieten Exporteren

Video: Favorieten Exporteren

Video: Favorieten Exporteren
Video: Favorieten exporteren in Internet Explorer 2024, April
Anonim

De functie van moderne browsers "Favorieten" of "Bladwijzers" stelt u in staat om links naar vaak bezochte sites niet te onthouden, maar om ze direct in de browser op te slaan, zodat u later met één klik toegang krijgt tot de gewenste bron. Wanneer u het systeem opnieuw installeert, moet u alle koppelingen overbrengen naar de nieuw geïnstalleerde browser.

Favorieten exporteren
Favorieten exporteren

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - browser.

instructies:

Stap 1

Exporteer uw favorieten in Internet Explorer. Om dit te doen, start u het programma vanuit het hoofdmenu, klikt u vervolgens op de knop "Toevoegen aan favorieten", selecteert u het item "Importeren en exporteren". De wizard Exporteren en importeren wordt gestart, klik op de knop "Volgende" in het geopende venster.

Stap 2

Selecteer de opdracht "Favorieten exporteren", klik op de knop "Volgende". Selecteer de map die u wilt opslaan uit favorieten. Om alle links uit favorieten te exporteren, selecteert u de map op het hoogste niveau en klikt u op de knop "Volgende". Er wordt een bestand met de naam Bookmark.htm gemaakt in de map Documenten.

Stap 3

Om de locatie voor het opslaan van uw favorieten te wijzigen, geeft u de gewenste map op en klikt u op "Volgende". Klik in het laatste venster van de wizard op Voltooien om het opslaan van de favorietenkoppelingen van Internet Explorer te voltooien.

Stap 4

Bladwijzers exporteren vanuit Mozilla Firefox. Om dit te doen, start u het programma vanuit het hoofdmenu, gaat u naar het menu "Bladwijzers", selecteert u het item "Bladwijzers beheren" en selecteert u vervolgens in een nieuw venster het menu "Importeren en back-uppen" bovenaan het scherm.

Stap 5

Maak in dit menu een reservekopie van uw bladwijzers, deze kan alleen in dit programma worden geopend. Of selecteer het item "Exporteren naar HTML", in het geopende venster, selecteer de locatie om het bestand en de naam ervan op te slaan. Klik op de knop Opslaan.

Stap 6

Exporteer bladwijzers vanuit het Opera-programma, start hiervoor de browser en ga naar het menu "Bladwijzers", selecteer de optie "Bladwijzers beheren". Klik op de knop "Bestand", selecteer het menu-item "Opera-bladwijzers exporteren". Selecteer de locatie om het bestand met bladwijzers op te slaan, voer vervolgens de bestandsnaam in en klik op "Opslaan".

Stap 7

Start de Google Chrome-browser om er bladwijzers van te exporteren. Klik op het moersleutelteken, selecteer "Bookmark Manager". Klik in het geopende venster op "Organiseren", selecteer de optie "Bladwijzers exporteren" en sla op dezelfde manier op als in de vorige stap.

Aanbevolen: