Favorieten Overzetten Naar Een Andere Computer

Inhoudsopgave:

Favorieten Overzetten Naar Een Andere Computer
Favorieten Overzetten Naar Een Andere Computer

Video: Favorieten Overzetten Naar Een Andere Computer

Video: Favorieten Overzetten Naar Een Andere Computer
Video: Outlook 2010 backup maken en overzetten op een andere pc 2024, April
Anonim

Om snel toegang te krijgen tot veelbezochte sites in browsers, is er een log waarin de gebruiker de internetadressen kan toevoegen die hij nodig heeft. In verschillende browsers worden deze tijdschriften anders genoemd: "Favorieten", "Bladwijzers", maar het principe om ermee te werken is vergelijkbaar. Er zijn verschillende stappen die u moet nemen om uw favorieten over te zetten naar een andere computer.

Hoe over te dragen?
Hoe over te dragen?

instructies:

Stap 1

Om de lijst met webadressen naar een bestand te kopiëren, start u uw browser op de gebruikelijke manier. Klik in Internet Explorer op de sterknop op de menubalk voor meer geavanceerde toegang tot het logboek. Wanneer de browser van uiterlijk verandert, klikt u op de pijlknop in de regel "Toevoegen aan favorieten" en selecteert u "Importeren en exporteren" in het vervolgkeuzemenu.

Stap 2

In het venster "Instellingen importeren en exporteren" dat wordt geopend, stelt u de markering in het veld tegenover het item "Exporteren naar bestand" in en klikt u op de knop "Volgende". Geef in het volgende venster aan dat u de "Favorieten" wilt exporteren, klik nogmaals op de knop "Volgende". Selecteer de map "Favorieten" of een van de bestaande submappen met siteadressen met de linkermuisknop en geef het pad op om het bestand op te slaan.

Stap 3

Het bestand met internetbronnen wordt standaard geëxporteerd in het.htm-formaat. U kunt de extensie wijzigen in.html om er zeker van te zijn dat de bladwijzergegevens later in elke browser kunnen worden geïmporteerd. Kopieer het gemaakte bestand naar een verwisselbaar opslagmedium of stuur het per e-mail naar uzelf.

Stap 4

Nadat u zich achter een andere computer bevindt, zorgt u ervoor dat u toegang heeft tot de map met het bestand "Favorieten", herhaalt u de eerste en tweede stap, maar selecteert u in plaats van het commando "Exporteren naar bestand" het commando "Importeren uit bestand". Geef het pad naar het bestand op bij "Favorieten".

Stap 5

Als u de Mozilla Firefox-browser gebruikt, kunt u het bladwijzerbestand exporteren en importeren in.html- of.json-indeling. Selecteer in het browsermenu "Bookmarks" en het commando "Toon alle bookmarks". Er wordt een nieuw venster "Bibliotheek" geopend. Selecteer de opdracht "Back-up" in het menu "Importeren en back-uppen" of de opdracht "Bladwijzers exporteren naar HTML-bestand". Ga dan naar analogie met de Internet Explorer browser te werk.

Stap 6

U kunt bladwijzers ook overzetten naar een andere computer in Mozilla Firefox met behulp van de Xmarks-add-on. Installeer het in uw browser, selecteer de opdracht "Synchroniseren" in het menu "Extra" en volg de instructies die verschijnen. U krijgt een sleutelcode waarmee u vanaf een andere computer bij uw bladwijzers kunt.

Aanbevolen: