Hoe U Uw Favorieten Kunt Wissen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Favorieten Kunt Wissen
Hoe U Uw Favorieten Kunt Wissen

Video: Hoe U Uw Favorieten Kunt Wissen

Video: Hoe U Uw Favorieten Kunt Wissen
Video: 4. Favorieten aanmaken en beheren 2024, April
Anonim

Elke persoon die actief internet gebruikt, verzamelt in de loop van de tijd een groot aantal pagina's in de categorie Favorieten. Het idee zelf is een goede, snelle toegang tot de meest gevraagde netwerkbronnen. Maar wanneer u degene moet vinden die u nodig heeft van honderden pagina's, kan dit ongemak veroorzaken. Daarom is de procedure voor het wissen van uw browserbladwijzers een noodzakelijke procedure die u onder de knie moet krijgen.

Hoe u uw favorieten kunt wissen
Hoe u uw favorieten kunt wissen

instructies:

Stap 1

Als u een gebruiker bent van het programma voor het werken met internet van Microsoft - Internet Explorer, ongeacht de versie, opent u de browser door te dubbelklikken op het programmapictogram. Druk op de "Alt" -knop op het toetsenbord, laat deze los en in het bovenste deel van het programmavenster ziet u een menubalk, met onder de knoppen een inscriptie "Favorieten". Klik op deze knop en selecteer in het vervolgkeuzemenu "Favorieten organiseren".

Stap 2

Er wordt een venster geopend met mappen-secties en individuele sitenamen. Onderaan dit venster staat een knop "Verwijderen", klik erop, nadat u eerder de onnodige site met de linkermuisknop hebt geselecteerd. Herhaal de bewerking met alle sites die u wilt verwijderen. Dit is de meest correcte en nauwkeurige manier om uw favorieten te wissen.

Stap 3

Gebruikers van een andere populaire webbrowser, Opera, krijgen te maken met een soortgelijke operatie. Open de browser op elke gebruikelijke manier en zoek de knop "Bladwijzers" in het bovenste deel van het venster en klik erop. Als er geen menubalk met knoppen is, klikt u op het "Opera" -logo in de linkerbovenhoek van het venster en selecteert u vervolgens in de lijst die verschijnt dezelfde "Bookmarks" -knop. Klik in beide gevallen op de knop Bladwijzers beheren. Er verschijnt een tabel met uw favoriete sites. Beweeg uw muis over de regel met de naam van de site en druk op de "Del"-knop op het toetsenbord. U kunt dus snel alle onnodige bladwijzers van de pagina's verwijderen.

Stap 4

Het wissen van favorieten in de Google Chrome-browser lijkt sterk op de hierboven genoemde methoden. Start het Google Chrome-programma op welke manier dan ook. Zoek de symbolische afbeelding van een moersleutel in de rechterbovenhoek van het venster. Klik erop met de linkermuisknop. Het instellingenpaneel verschijnt, selecteer de inscriptie "Bladwijzers" tussen de regels van het menu. Wanneer u met uw muis over dit label beweegt, verschijnen al uw bladwijzers. Zoek de regel met de titel "Bookmark Manager", dit zou de tweede van boven moeten zijn. Klik erop met de linkermuisknop. Het configuratiescherm Favoriete pagina's verschijnt. Hetzelfde resultaat kan worden verkregen door het commando chrome: // bookmarks / # 1 in de adresbalk van de browser te schrijven.

Stap 5

In ieder geval ziet u een ruimte verdeeld in twee ongelijke delen, aan de linkerkant waarvan er bladwijzermappen zijn, aan de rechterkant - pagina's toegevoegd aan favorieten. Selecteer met de linkermuisknop de regel met de bladwijzer die u wilt verwijderen en druk op de knop "Del". Als u meerdere bladwijzers tegelijk moet verwijderen, houdt u de "CTRL"-knop op het toetsenbord ingedrukt en klikt u met de linkermuisknop op de sites die u wilt verwijderen. Als u alle bladwijzers in één keer volledig wilt wissen, selecteert u een regel in het venster "Bladwijzerbeheer" en drukt u vervolgens op de "CTRL"-toets en de Latijnse "A" op het toetsenbord. Alle lijnen worden gemarkeerd. Druk op de knop "Del" om ze allemaal te verwijderen.

Aanbevolen: