Favorieten Importeren

Inhoudsopgave:

Favorieten Importeren
Favorieten Importeren

Video: Favorieten Importeren

Video: Favorieten Importeren
Video: Raindrop.io - Favorieten importeren 2024, April
Anonim

"Favorieten" is een handige manier om in een apart gedeelte van uw browser een reeks interessante en nuttige websites op te slaan, informatie die belangrijk voor u is en die u niet kwijt wilt op internet. Bij het opnieuw installeren van het besturingssysteem of het overzetten van gegevens naar een andere computer, wordt de browser altijd opnieuw geïnstalleerd, wat betekent dat de geselecteerde sites in het oude systeem blijven. U kunt ze echter vanuit een eerder opgeslagen exemplaar in een nieuwe browser importeren.

Favorieten importeren
Favorieten importeren

instructies:

Stap 1

Als u Internet Explorer 8 hebt geïnstalleerd, start u het en opent u het gedeelte "Favorieten". Klik naast het opschrift "Toevoegen aan favorieten" op de pijl en selecteer de subsectie "Importeren en exporteren". Het venster "Import- en exportopties" wordt geopend.

Stap 2

Klik op de optie "Importeren uit bestand" en klik op "Volgende", klik vervolgens op de knop "Bladeren" en selecteer het eerder opgeslagen bladwijzerbestand van uw browser zoals bookmark.htm in de map "Mijn documenten" of een andere map waarnaar u eerder geëxporteerde bladwijzers.

Stap 3

Geef aan in welke map u het gedeelte met geïmporteerde favorieten wilt plaatsen, klik op Importeren en klik vervolgens op Voltooien.

Stap 4

Als u een oudere versie van Internet Explorer 7 gebruikt, zal het proces voor het importeren van favorieten iets anders zijn. Open Start en start de browser en klik vervolgens op de knop met het sterretje en het groene pluspictogram ("Map toevoegen aan favorieten").

Stap 5

Klik op het gedeelte "Importeren en exporteren" om de wizard Favorieten importeren en exporteren te openen, klik vervolgens op de knop "Volgende" en selecteer de standaardimport wanneer het programma de locatie van het bladwijzerbestand zelf herkent, of specificeer de locatie van het bestand handmatig door op de bladerknop te klikken.

Stap 6

Selecteer een map om uw nieuwe bladwijzers op te slaan, klik op Volgende en wanneer het proces is voltooid, klikt u op Voltooien.

Aanbevolen: