Markeer Een Link

Inhoudsopgave:

Markeer Een Link
Markeer Een Link

Video: Markeer Een Link

Video: Markeer Een Link
Video: COME CREARE LINK NUMERO WHATSAPP (WA.ME LINK) 🟩 2024, Mei
Anonim

Veel internetsites bevatten links die gebruikers doorverwijzen naar andere pagina's. Wanneer u in een teksteditor werkt, is het ook mogelijk om ze in te voegen. Om de aandacht te trekken en de link zichtbaar te maken, wordt deze gemarkeerd - in kleur of in een aangepast lettertype.

Markeer een link
Markeer een link

Noodzakelijk

  • - tabel met html-kleurcodes;
  • - html-tags.

instructies:

Stap 1

Maak een highlight op de website. Gebruik in HTML-codes het tekstschema </ a & gt. Gebruik voor BB-code het schema Sla uw wijzigingen op.

Stap 2

Geef de link een andere kleur in het document. Maak deze eerst aan door op Invoegen → Hyperlink te klikken. Voer het pad naar de pagina op internet in het veld "Adres" in, schrijf de naam in het veld "Tekst". Klik op Toepassen. Wijzig vervolgens de kleur door de link te markeren en de gewenste kleur te kiezen in het palet in de werkbalk. Nadat u klaar bent met opmaken, slaat u uw wijzigingen op in uw document.

Stap 3

Gebruik cursief. Plaats op de site in het bewerkingsveld de tag () vóór de link en () erna. Klik in de teksteditor op de schuine K in de werkbalk en markeer de link. Bewaar het document of bericht op de site.

Stap 4

Pas een vet lettertype toe. Selecteer hiervoor de link in een teksteditor en druk op "Ж". Plaats op internet een link tussen de ()-tags. Sparen.

Stap 5

Verander de achtergrondkleur. Schakel over naar HTML-bewerking op de website of open het document in een teksteditor. Maak een link en markeer deze. Beweeg de cursor over de "ab"-knop met een gekleurde balk eronder (standaard geel). De knopinfo Markeringskleur wordt weergegeven. Klik erop en kies een achtergrondkleur. Klik en de achtergrond van de link verandert. Dit schema werkt ook voor teksteditors.

Stap 6

Als u de link niet wilt versieren, maar als tekst wilt markeren, plaatst u de muiscursor waar deze eindigt. Houd de linkermuisknop ingedrukt en sleep naar links. Laat het los wanneer de volledige link is gemarkeerd. De kleur verandert in wit en de link zelf staat op een blauwe achtergrond. Kopieer indien nodig.

Aanbevolen: