Hoe Pdf In Pdf In Te Voegen

Inhoudsopgave:

Hoe Pdf In Pdf In Te Voegen
Hoe Pdf In Pdf In Te Voegen

Video: Hoe Pdf In Pdf In Te Voegen

Video: Hoe Pdf In Pdf In Te Voegen
Video: Hoe PDF-bestanden online samen te voegen 2024, Mei
Anonim

PDF is een populaire elektronische documentindeling waarmee u bijna elke bewerking voor het maken en kopiëren van tekst en afbeeldingen kunt uitvoeren. U kunt ook twee PDF-bestanden combineren tot één document om één document voor te bereiden. Om dit te doen, kunt u zowel gespecialiseerde hulpprogramma's als afzonderlijke services gebruiken.

Hoe pdf in te voegen in pdf
Hoe pdf in te voegen in pdf

instructies:

Stap 1

Een van de meest populaire PDF-editors is het programma van de ontwikkelaar van dit formaat, Adobe Acrobat. De applicatie is een krachtig hulpmiddel waarmee u bijna elke bewerking van het wijzigen en opslaan van documenten kunt uitvoeren. Installeer dit programma op uw computer door het installatieprogramma van internet te downloaden.

Stap 2

Voer het programma uit met behulp van het tabblad "Bestand" - "Nieuw". Selecteer "Bestanden combineren in één document" uit de opties die verschijnen. Klik vervolgens op het item "Bestanden toevoegen" en selecteer de documenten die u moet toevoegen.

Stap 3

Stel daarna in het programmavenster de volgorde van de aangesloten bestanden in. Om dit te doen, kunt u het element slepen terwijl u de linkermuisknop ingedrukt houdt. Om ongewenste pagina's te verwijderen, klikt u op de knop Verwijderen. Gebruik de menu-items om de weergave van het document aan te passen.

Stap 4

Klik na het voltooien van de bewerkingen op de knop "Bestanden combineren". Nu worden alle toegevoegde documenten verbonden. Klik op "Bestand" - "Opslaan als" - PDF. Geef het nieuwe bestand een naam en druk vervolgens op de knop "Opslaan". De bestanden zijn samengevoegd.

Stap 5

Als u slechts twee documenten wilt combineren, kunt u gebruikmaken van speciale online services. U kunt dus de bron Gratis PDF-hulpmiddelen gebruiken.

Stap 6

Selecteer op de websitepagina de documenten die u moet combineren, druk vervolgens op de knop "Combineren" en wacht tot de bewerking is voltooid, wat enkele minuten kan duren, afhankelijk van de snelheid van uw internetverbinding. Daarna ziet u een link op de pagina die verschijnt om het nieuwe PDF-bestand te downloaden. Klik erop en sla het resulterende bestand op. De consolidatie van documenten is voltooid.

Aanbevolen: